Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

OFF LINE ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Μου δώθηκε η ευκαιρία να κατέβω στην Αθήνα για τέσσερις μέρες την περασμένη εβδομάδα και εννοείται ότι πήγα. Το κύριο μου μέλημα ήταν να γνωρίσω όσο πιο πολλούς bloggers συναναστρέφομαι ιντερνετικά. Και τα κατάφερα μέχρι ένα σημείο. Έπεσαν τα σύρματα και βρεθήκαμε σ' έναν όμορφο χώρο στο Θησείο.
Παραυρέθηκαν η Fotini, ο Don Psychote, η Suzana, o Nispell, η Coolplatanos και η αφεντιά μου. Αυτοί είμασταν από bloggers αλλά στην παρέα ήταν και κάποιοι που δε ασχολούνται με το άθλημα (άλλοι φίλοι και σύντροφοι των παρευρισκόμενων bloggers). Περίμενα να είμασταν περισσότεροι. Ποιο συγκεκριμμένα δεν παραυρέθηκαν η Palou, η Nellinezi, η Melissa, η Balabalabambaluna, ο Matsolas, η 1900toso. Κάποιες υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν στα παιδιά να παρευρεθούν. Ελπίζω να μου δωθεί η ευκαιρία και να τους γνωρίσω και αυτούς από κοντά σύντομα.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κοινωνικής δυκτίωσης. Όταν η γνωριμίες δεν παραμένουν σε ένα on line επίπεδο αλλά συνεχίζονται και στην έξω ζωή. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ που ανταποκρίθηκαν και παράτησαν τις δουλειές τους για να με τιμήσουν με την παρουσία σους. Όλοι τους είναι καταπληκτικά παιδιά. Ο Nispell είναι η προσωποποίηση της αισιοδοξίας, έχει καταπληκτικό χιούμορ και πάντα έχει να πει μια καλή κουβέντα για τον καθένα, η Suzana ανερχόμενο συγγραφικό ταλέντο (να το θυμάστε αυτό), ο Don Psychote φοβερός τυπάς και γνώστης των multimedia, η Fotini ήταν η οργανώτρια της όλης συνάντησης και πολύ πρόσχαρος άνθρωπος, η Coolplatanos γεμάτη ενέργεια, επικοινωνιακή και φιλικότατη όσο δε μπορεί να φανταστεί κανείς.
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ παίδες για όλα.

buzz it!