Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

OΧΙ ΑΛΛΟ MADONNA

Τα νεύρα μας έχουνε γίνει κανταϊφι! Όλοι ασχολούνται με την περιβόητη συναυλία της Μadonna που λαμβάνει μέρος απόψε στην Αθήνα. Συγκεκριμμένα στο Ο.Α.Κ.Α. ΕΛΕΟΣ!
Ανοίγω την τηλεόραση να δω τα αθλητικά στις ειδήσεις και αντί αυτών βλέπω ζωντανές αναμεταδόσεις από το O.A.K.A. και να λένε τις άπειρες ανούσιες πίπες και παπαριές για το "γεγονός". Εκεί ως και οι ρεπόρτερ κάνουν σαν χαζοχαρούμενες μυξοπαρθένες μαθήτριες. Πριν από μια εβδομάδα μας τα ζάλιζαν με τη J. Lo. Τώρα; Ήρθε η σνομπ βασίλισσα της pop στην Ελλάδα και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι!
Ανοίγω το ραδιόφωνο και ακούω τραγούδια της Μadonna, ανοίγω την τηλεόραση και πέφτω πάλι στη Madonna, σερφάρω στο internet και πετάγονται παράθυρα για τη Madonna (τα γνωστά pop up), πάω να διαβάσω τα αθλητικά σε καμιά εφημερίδα και ω ναι! διαφημίσεις και άρθρα για τη Madonna. Σωστή πλύση εγκεφάλου. Σήμερα το μεσημέρι σε ένα κανάλι είχε και μια αηδία - ταινία με τη Madonna ενώ χθες είχε ντοκυμαντέρ αργά το βράδυ σε ένα άλλο. Ως και διαγωνισμοί με SMS για δωρεάν (τάχα μου - τάχα μου) εισιτήρια για την εν λόγω καλλιτέχνιδα. Πως θα βγούνε τα γαμησιάτικα θα μου πείτε. Είναι κι αυτό. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!
Και στα σχολεία τα παιδιά το πρωί αντί να λένε την προσευχή θα ψέλνουν το Like a virgin!
Ως και μια θείτσα εβδομήντα χρονών το πρωί πήγε να μου ανοίξει κουβέντα για τη συναυλία της Μαdonna. Τι να σου πω ρε θείτσα. Έχε χάρη που σέβομαι τα δυο καρδιακά και τα τρία εγκεφαλικά σου επεισόδια, αλλιώς θα σε στόλιζα καταλλήλως!
Αυτό που μου τη δίνει είναι η υποκρισία και το fake. Ξαφνικά γέμισε όλη η Ελλάδα με Madonna - maniacs. Όλοι είναι fans της Μαdonna. Έμαθαν όλα τα ταγάρια τη Madonna. Θα ακούνε τα τραγούδια της για δυο - τρεις μέρες και μετά θα επιστρέψουν σαν άσωτοι υιοί στα σκυλάδικα. Η καγκουριά σ' αυτή τη χώρα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Άι σιχτίρ πια! Εγώ για αντίδραση θα πάω ν' ακούσω Σοφία Βέμπο!

buzz it!