Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΜΑ: ΝΕΟ EBOOK

Χαιρετώ τους πάντες. Αυτή η ανάρτηση είναι η Νο 401. Σήμερα αυτό το blog μετράει δύο χρόνια και μια μέρα. Ναι, καλά καταλάβατε. Χθες το ΘΕΜΑ είχε γενέθλια. Συμπλήρωσε τα δύο χρόνια ζωής του και συνεχίζει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που το τιμήσατε σταματώντας έστω και για λίγο για να διαβάσετε το κοντό μου και το μακρύ μου.
   Πέρυσι στον ένα χρόνο κυκλοφόρησε ένα ebook με τίτλο POSTIES (Ποστιές) και το περιεχόμενο του ήταν επιλεγμένες αναρτήσεις από αυτό το blog. Σήμερα σας παρουσιάζω το POSTIES vol.2. Ποιά η διαφορά του με το πρώτο; Είναι πάνω από τρεις φορές μεγαλύτερο (το πρώτο μετρούσε λιγότερες από πενήντα σελίδες ενώ αυτό μετράει εκατό σαράντα), έχουν προστεθεί φωτογραφίες και τα links είναι ενεργά για να είναι διαδραστικό. Το περιεχόμενο του προέρχεται από το παρόν ιστολόγιο και η θεματολογία του επεκτείνεται και σε πολιτικά ζητήματα, κάτι που στο πρώτο ebook είχε αποφεχθεί. Το εξώφυλλο το βλέπετε στα αριστερά (αν κάνετε πάνω του κλικ θα το δείτε σε μεγέθυνση) και το link για να το κατεβάσετε (εννοείται δωρεάν) βρίσκεται εδώ. Το αρχείο είναι πολύ μικρό, μόλις 3,43 ΜΒ. Θα το βρείτε επίσης στην αριστερή στήλη του blog κάτω από το πρώτο ebook. Τέλος θα δείτε και ένα εικονίδιο pdf στην ίδια στήλη. Με ένα κλικ μπορείτε να το διαβάσετε online. Αν θέλετε να κατεβάσετε το ebook από το esnips τότε κάντε κλικ εδώ. Θα δείτε στο κάτω μέρος τη λέξη download. Κάντε κλικ και θα ανοίξει ένα παραθυράκι. Πατήστε skip για να κλείσει και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα είναι κατεβασμένο το αρχείο.
   Αυτά λοιπόν για σήμερα. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους και όσες μπούνε στον κόπο να το κατεβάσουν και να το ξεφυλλίσουν και όλους και όλες που επισκέπτονται τα ιστολόγια μου και πρωτίστως το ΘΕΜΑ, το οποίο είναι ένας διαδυκτιακός χώρος όπου αρκετές φορές κάνω κατάθεση ψυχής. Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλες λοιπόν.

buzz it!