Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Για άλλη μια φορά όσο περνάει ο καιρός ο προεκλογικός πυρετός ανεβαίνει. Καλείστε να ψηφίσετε τους άρχντες της κάθε πόλης, κάθε χωριού, κάθε νομαρχίας και κάθε περιφέρειας. Λέω καλείστε γιατί εδώ και οχτώ χρόνια κατάφερα και βγήκα από το τριπάκι των εκλογών. Δεν πατάω το πόδι μου σε εκλογικά κέντρα γιατί έχω και σοβαρότερα πράγματα να κάνω (να πιω φραπεδιά). Είμαι πλέον καθαρός και είμαι καλά.
Όλο αυτό το πανηγύρι το λένε τοπική αυτοδιοίκηση. Δηλαδή πόσο τοπική είναι όταν ακούω για κομματικά χρίσματα και άλλες πίπες; Στη ουσία αυτές οι εκλογές δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια σφυγμομέτρηση για τις κοινοβουλευτικές. Γιατί με την ψήφο μου να διορίσω μερικούς κλέφτες παραπάνω; Να κυκλοφοράνε με τις αυτοκινητάρες τους, να παίρνουν τις φραγκάρες τους, να πουλάνε μούρη, να στήνουνε κομπίνες και να μας έχουνε στο φτύσιμο; Δε χορτάσατε υποσχέσεις; Τότε να πάτε να ψηφίσετε και καλά να πάθετε.
Εγώ εκείνη τη μέρα θα κάαααααθομαι και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ με τους γελοίους που λένε τη μια μαλακία μετά την άλλη μόνο για να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν ψήφους. Με τι γκαφρά ρε ηλίθιοι θα κάνετε τα έργα που λέτε; Δεν είδατε ειδήσεις; Άντε να σας το πω εγώ: ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ! Πώ το λένε; No money, no funny you jackass (που έλεγε και ο Λένιν).
Τεσπα! Αρκετά ασχολήθηκα με τους γελοίους και τρισάθλιους wannabe άρχοντες. Το λοιπόν κορίτσια ήθελα να τα πω ένα χεράκι έστω και συνοπτικά γιατί εδώ στο Σερραίικο (όπως και αλλού φαντάζομαι) γίνεται το σύστριγγλο και τα ξεκατινιάσματα στα τοπικά Μ.Μ.Ε. από τους υποψηφίους έχουν την τιμητική τους. Κλείνω την ανάρτηση και σας περιμένω να τα πούμε ζωντανά (κάτι από γραμμή 090 μου θυμίζει αυτό) στο hackaday 's web radio με όμορφη μουσικούλα και μπόλικες σαχλαμάρες. Οι ζωντανές εκπομπές στο blogoραδιόφωνο είναι κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 7μ.μ. - μ.Χ.
Το λοιπόν σε καμιά εικοσαριά λεπτάκια συντονιστείτε διαδυκτικά στο ραδιοφωνάκι μου για να καταρίψουμε το μύθο της AGB. Και οι φτωχοί πλην τίμιοι ανεξάρτητοι ΜουΜουΈδες έχουμε τη δύναμη μας.
ΥΓ1: Και κάτι τελευταίο. Οι εκπομπές για τη Μικρά Ασία που έγιναν πριν δυο εβδομάδες θα μεταδοθούν σε επανάληψη σε δυο εβδομάδες. Γιατί; Γιατί έτσι ρε! Πέρα από την πλάκα αυτό γίνεται γιατί δεν προλαβαίνω και μεσολαβεί και ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό την άλλη εβδομάδα. Οι πέντε εκπομπές αυτές θα ανεβούν και ως αρχεία προς κατέβασμα.

ΥΓ2: Καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδα μπάσκετ για το παιχνίδι απόψε με την Τουρκία.

buzz it!