Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ www.katagelies.gr



Έχει γραφτεί από Ενεργός Πολίτης
07 - 12 - 2007
Digg!

Μας το έστειλε ο χρήστης Ενεργός Πολίτης παρακαλούμε κάντε ότι μπορείτε

''Ο ανηψιός μου Αλέξανδρος, 7 χρόνων, χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.Η επέμβαση θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές.
Για την επέμβαση αυτή, ο Αλέξανδρος θα χρειαστεί 10 φίλους που θα του δώσουν λίγο από το αίμα τους.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πάνε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ιπποκράτειο", αν είναι δυνατόν πριν τα Χριστούγεννα.
Όποιος/όποια μπορεί να με βεβαιώσει ότι θα δώσει αίμα, ας επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου, είτε με ΠΜ είτε στο 6943052973, για να του/της δώσω λεπτομέρειες.
Ευχαριστώ.''

buzz it!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ www.katagelies.gr


BΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ!!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ

Όταν μία νέα ζωή καταστρέφεται.....

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Κάνουμε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στις 30 Οκτωβρίου 2007, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε ένα δίκυκλο (πράσινο παπί Honda Supra) με έναν αναβάτη μεταξύ 13:30 - 14:00 στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, περίπου 100μ πριν το νοσοκομείο ΜETROPOLITAN στο ρεύμα προς Πειραιά.

Το ατύχημα συνέβη στο δεξί ρεύμα κυκλοφορίας, όπου το Ι.Χ. με υπερβολική ταχύτητα χτύπησε ακριβώς από πίσω το δίκυκλο, τίναξε τον αναβάτη στον αέρα και περνώντας πάνω απ' το παπάκι διέφυγε με σκασμένο λάστιχο. Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 210 - 4515981 και 6936 815353.

Το παληκάρι που χτύπησε αφότου διέφυγε τον κίνδυνο, μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και θα ταλαιπωρείται για αρκετά χρόνια ακόμα.

Φυσικά δεν μπορεί να εργαστεί πια και είναι γνωστό σε όλους τι σημαίνει αυτό. Τουλάχιστον αν υπάρξει μία βοήθεια για τον εντοπισμό του ασυνείδητου δράστη θα είναι μία έστω ηθική και ψυχική ικανοποίηση για αυτόν, μέσα στην απελπισία του.

Σας ευχαριστούμε όλους εκ των πρότερων για οποιαδήποτε βοήθεια η πληροφορία μπορείτε να μας στείλετε


ΠΗΓΗ:http://www.greekzter.com/forum/showthread.php?t=268045

buzz it!