Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Καλό μήνα σε όλους και σε όλες αν και καθυστερημένα. Το λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ!!!
Παρακολουθώ την πολιτική κατάσταση της χώρας αηδιασμένος. Αυτό το blog δεν ανήκει σε κανένα πολιτικό χώρο γιατί πιστεύω ότι όλοι τους τα παίρνουν χοντρά. Σ' αυτό το post θ' ασχοληθώ με την υποκρισία της κυβέρνησης μια και αυτή κάνει το γενικό κουμάντο (λέμε τώρα) στο Ελλαδιστάν.
Όλοι ζητάνε ν' απομακρυνθεί ο Ρουσόπουλος, ο Αλογοσκούφης και ο Βουλγαράκης (όχι ότι οι υπόλοιποι είναι καλύτεροι) και ο Καραμανλής τι κάνει; Χρησιμοποιεί ως αποδιοπομπαίο τράγο τον Δαϊλάκη και τον διαγράφει. Με τέτοιους χειρισμούς ο πρωθυπουργός τουλάχιστον προσβάλλει τη νοημοσύνη μας εφόσον νομίζει ότι ο κόσμος θα ηρεμήσει γιατί μ' αυτήν την ενέργεια του θέλει να δείξει αποφασιστικότητα. ΕΛΕΟΣ! Δεν τρώμε και κουτόχορτο. Αν υπήρχε έστω και ένα δείγμα ευθιξίας στον Καραμανλή αυτός θα έπρεπε να ρίξει την κυβέρνηση. Βλέπεις όμως η μαρμίτα είναι μεγάλη.
Από την άλλη όμως καλά να πάθουμε γιατί καταδεχόμαστε να μας κυβερνούνε τρεις οικογένειες και εμείς καταντήσαμε τον κυβερνητικό θώκο κληρονομικό. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι κουμπαριές οι μεν και να χορεύουν ζεϊμπεκιές οι δε.
Από την άλλη έχουμε και το Βατοπεδικό αίσχος (Βατοκλέβιο θα 'πρεπε να λέγεται) του οποίου τα σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό. Πληρώνει το δημόσιο (δηλαδή ο ελληνικός λαός) ενοίκιο στη μονή Βατοπεδίου για τη λίμνη Βιστωνίδα έτσι ώστε να μπορούνε να ψαρεύουνε οι ψαράδες. Αμ το άλλο; Φέτος το νερό της λίμνης αγοράστηκε για 1500000 ευρά. Μιλάμε για τρελές μπίζνες! Και από τη μύγα ξύγκι θα βγάλουνε αυτοί.
Για όλο αυτό το αίσχος δε φταίει μόνο η μονή Βατοπεδίου αλλά και οι πολιτικοί γιατί είναι και αυτοί μπλεγμένοι. Με την ανοχή της πολιτείας γίνονται όλα αυτά τα σκάνδαλα. Ποιος όμως τους ελέγχει; Κανείς. Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι έχουνε χεσμένη τη φωλιά τους.
Νταξ'! Πολιτικοί είναι και θα φάνε και θα πιούνε και θα κλέψουνε και θα κοροϊδέψουνε. Αυτοί όμως το παραγαμήσανε. Ξέρετε ποια είναι η διαφορά του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τη Ν.Δ.; Οι πρώτοι είναι επαγγελματίες κλέφτες. Κλέβουνε με τακτ. Οι δεύτεροι είναι ακαμάτηδες. Μόλις βλέπουνε κεχρί ορμάνε με τα μούτρα χωρίς να κρατάνε έστω τα προσχήματα.
Εν ολίγοις όλοι τους είναι ασυμάζευτοι. Ένα πράγμα σαν τη Λερναία Ύδρα. Ένα χέρι να κόψεις άλλα δέκα θα φυτρώσουν και θ' αρπάζουν. Όλα τα περί διαφάνειας είναι παπαριές. Το μόνο που κάνουν οι πολιτικοί είναι να μας φλομώνουν με τους ξύλινους λόγους, τα χαμόγελα και τις υποσχέσεις. Από πράξεις; ΜΗΔΕΝ! Όλοι κάνουν κρα να βγαίνουν στα κανάλια και να κάνουν ντεμέκ βαρύγδουπες δηλώσεις. Μετά τραβάνε κατά Κολωνάκι μεριά!

buzz it!