Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ

Εδώ είμαστε και πάλι παίδες... Όχι δεν έπαθα τίποτα αλλά με το Ε.Α.Π. έσφιξαν λιγάκι οι κώλοι με αποτέλεσμα να μην ποστάρω εδώ και δέκα μέρες. Η επικαιρότητα όμως τρέχει σημειωτόν. Τι εννοώ; Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Η θεματολογία παραμένει η ίδια χωρίς να υπάρχει κάτι διαφορετικό που θα μας κάνει να αποδράσουμε έστω και για λίγα λεπτά από τη μίζερη ελληνική πραγματικότητα.
Τα ίδια πουταναριά και θρασόπουστρες παρελάζουν στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, συνεχίζεται με περίσσιο ζήλο η ληστρική πολιτική της κυβέρνησης, συνεχίζει η αντιπολίτευση (και δεν εννοώ μόνο τη ΝουΔου) να σιγοντάρει το έργο της κυβέρνησης και να μην υφίσταται ως αντιπολίτευση, συνεχίζουν να υπάρχουν κάφροι που σπάνε θέατρα επειδή ο τίτλος ενός έργου περιείχει τη λέξη Π.Α.Ο.Κ., η ανεργία συνεχώς αυξάνεται και ο απλός έλληνας πολίτης βυθίζεται στη μαύρη τρύπα των σκοπιμοτήτων και της ανικανότητας διαφόρων λαμογίων και πολιτικάντηδων, οι δημοσιοκάφροι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και συνεχίζει να μας σπάει τα κάκαλα ο Μάικ ο Φασολάκης σε τηλεοπτικό σταθμό με τις διαφημίσεις κάθε τρεις και λίγο αλλά θα πάρω την εκδίκηση μου σύντομα.
Θα γράψω και 'γω ένα παραμύθι που θα φέρει τον τίτλο "Τζακ ο Τηγανάκης" όπου θα τηγανίσει επιτέλους τον Μάικ και θα βρούμε οι υπόλοιποι την ησυχία μας. Στην κυριολεξία θα του γαμήσει τα ράμματα... Βάλτε στα προσεχώς το νέο μου συγγραφικό τερατούργημα! Θα εκδοθεί από τις εκδόσεις "ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ".
Μοναδική εξαίρεση στη ζοφερή ελληνική πραγματικότητα; Η νέα τσόντα της Τζούλιας. Ως γνήσιος blogger που σέβεται τον εαυτό του φυσικά την κατέβασα πειρατικά και την είδα για να καταλήξω στο ίδιο συμπέρασμα που είχα και στην πρώτη: Η κοπέλλα ούτε να γαμιέται ξέρει. Κρυόκωλη και ανοργασμική, τόσο που δεν παλεύεται!
Θλιβερή είδηση ο ξαφνικός χαμός του μεγάλου Gary Moore. Σήμερα στην εκπομπή hackaday 's live show θα έχουμε ένα μίνι αφιέρωμα (περίπου μία ώρα) σ' αυτόν τον μεγάλο συνθέτη, τραγουδιστή και στιχουργό. Η εκπομπή ξεκινάει στης 19:00.

buzz it!