Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΚΟΥΚΟΥΛΑ: Ο ΘΥΤΗΣ

Εκεί που λέμε ότι τα έχουμε ακούσει και δει όλα σε αυτή τη χώρα έρχεται η κυβέρνηση και μας βγάζει από τη μονοτονία με την τεράστια φαντασία της και με τα μέτρα που θα βάλουν τάξη σ' αυτόν τον τόπο.
Από 'δω και πέρα απαγορεύονται οι κουκούλες. Μην τολμήσει κανείς και φορέσει το χειμώνα κουκούλα με τη δικαιολογία ότι τάχα μου - τάχα μου κρυώνει γιατί θα του πάρει ο διάολος τα νεφελίμ. Γκέγκε; Ναι ρε. Να πάθετε πνευμονία και να ψοφήσετε αλλά κουκούλα δε θα βάλετε γιατί θα φτύσετε το γάλα που βυζάξατε. Όποια τάση μόδας συμπεριλαμβάνει κουκούλες θα θεωρείται τρομοκρατική ενέργεια. Θα φάτε καλά όλοι εσείς κουκουλοφόροι παράνομοι. Ούτε οι ράπερς να φοράνε κουκούλα και γενικώς οι καλλιτέχνες. Υποθάλπτετε την τρομοκρατία ρε, δεν το καταλαβαίνετε; Ήταν να μην τα πάρει στο κρανίο ο Καραμανλής. Τώρα βρήκατε το μάστορα σας. Ούτε γάντια να φορέσετε. Καλύτερα να πάθετε χιονίστρες παρά να κάνετε απόκρυψη των δακτυλικών αποτυπωμάτων σας. Ούτε ρούχα να φοράτε. Που ξέρουμε οι υπόλοιποι ευσυνείδητοι πολίτες και καθόλα νόμιμοι ότι δεν κουβαλάτε καμιά καραμπίνα από κάτω. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα ούτε εσώρουχα να φοράτε για να κάνουμε όλοι το ματάκι μας (μια ψυχή θα βγει που θα βγει).
Αλήθεια... και οι αστυνομικοί που φοράνε κουκούλες; Τι θα γίνει με αυτούς; Μήπως να καταργήσουμε και τα κράνη; Με αυτόν το τρόπο όποιος ξεφύγει από γκλομπ να πάει από τροχαίο. Πάντως θύμα πρέπει να υπάρχει. Οι ζαρντινιέρες είναι μπανάλ πλέον.
Ρε παιδιά εγώ τυγχάνει να δουλεύω σε κατάψυξη στους -35C. Με τι μπορώ να αντικαταστήσω την κουκούλα για να μη θεωρούμαι παράνομος; Έστω με ένα φέσι; Ούτως ή άλλως απο φέσια έχουμε χορτάσει. Οι πολιτικοί αυτής της χώρας μας έχουν φλομώσει για τα καλά με αυτά.
Πέρα από την πλάκα η ανύπαρκτη κυβέρνηση που έχουμε στην Ελλάδα για άλλη μια φορά αστόχησε. Τόσα χρόνια αυνανισμού και τώρα που πήγε να τελειώσει σαν μια άλλη Πετρούλα αστόχησε. Στην κυριολεξία ο Καραμανλής και το συνάφι του κάνουν ό,τι να' ναι. Όχι ότι και οι υπόλοιποι στο κοινοβούλιο των άλλων παρατάξεων είναι καλύτεροι! Να εξηγιόμαστε.

buzz it!