Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΠΡΟΕΔΡΟΥ"

Πριν από μερικές μέρες είχα γράψει ένα post σχετικά με την Ε.Ε.Χ.Ι. και τον πρόεδρο της Νίκο Βασιλάκο. Μπορείτε να διαβάσετε αν κάνετε κλικ εδώ. Ο "πρόεδρος" άφησε το αφοπλιστικό σχόλιο: Η απάντηση που χρωστούσα http://www.nikosvasilakos.gr/node/27. Μπείτε στο link για να δείτε τα κουφά που μας λέει. Όποιος βαριέται το παραθέτω και με κόκκινο χρώμα είναι οι απαντήσεις μου.

Τόσος κόσμος έχει έρθει στην εκπομπή, 48 εκπομπές μέχρι τώρα. Έχουμε 4 με 5 βίντεο με θέματα και 4 με 5 καλεσμένους, με το www.dentnews.net κόλλησαν; Άσε που αυτοί που χώνουν είναι συνάδελφοι δημοσιογράφοι και όχι bloggers. Το πιο ενδιαφέρον είναι μάλιστα που ποτέ δεν λένε κάτι οι ίδιοι αλλά πάντα βάζουν κάποιον άλλο να τα πει: Παλιότερα ήταν ο preza-tv.blogspot.com ή prezatv.blogspot.com και σήμερα ο universalreporters.blogspot.com. Σιγά ρε παιδιά μην ασχοληθεί και το Reuters μαζί μας...

Μεγάλε κάνεις λάθος. Σε κράζουν όλοι και όχι μόνο οι δημοσιογράφοι. Αν κάνεις μια βόλτα από τα blogs θα δεις τις αντιδράσεις όλων μέσω post και σχολίων για την καλοστημένη κομπίνα σου. Μην υποβαθμίζεις το γεγονός ότι εκμεταλεύτηκες καταστάσεις.

A! και προς ενημέρωση το Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Internet είναι ξεπερασμένο. Τώρα πια είμαι Εκπρόσωπος της Ομάδας Πίεσης INTERNET NOW! http://www.internetnow.gr (δεν τους ενόχλησε καθόλου όμως όταν ως Πρόεδρος ΕΕΧΙ τσακώθηκα με τον Παναγή Βουρλούμη του ΟΤΕ και πετύχαμε με τη μαύρη σελίδα της ΕΕΧΙ http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4416587 να μην αυξηθούν τα τέλη ΕΠΑΚ και ΠΕΑΚ to 2005, αλλά ποιός έχει μνήμη;).

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς με λίγα λόγια. Εφόσον δεν υφίσταται πια η Ε.Ε.Χ.Ι. γιατί υπάρχει το site και γιατί στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει ο λογαριασμός τραπέζης; Όσο για το δημοσίευμα στα Νέα αυτό δε μου λέει απολύτως τίποτα και μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι μας έσωσες με το ΕΠΑΚ. Αν το πάμε έτσι και εγώ μπορώ να πω ότι χάρη στα post μου κατά καιρούς άρχισαν να μπαίνουν οι οπτικές ίνες και έπεσαν οι τιμές στο DSL από τότε που το τελευταίο πρωτοπαρουσιάστηκε. Να μην οικειοποιούμαστε καταστάσεις. ΟΚ?

Ποτέ δεν έχω απαντήσει σε κουτσομπολιό και κριτική του καναπέ από λιστομάχους του ελληνικού Internet που αντί να κάνουν κάτι οι ίδιοι, κάνουν κριτική στο τι κάνουν οι άλλοι. Ενδιαφέρον μάλιστα έχει ότι όταν τους λες "φίλε γράφεις ανακρίβειες" σου λένε "γιατί δεν μου απαντάς στο post" αντί να κατεβάσουν τα ψέματά τους. Το να στριμώχνουν όμως έναν καλεσμένο, εν προκειμένω το www.dentnews.net είναι τουλάχιστον άνανδρο και χτύπημα κάτω από τη μέση.

Τώρα μας έκανες τα μούτρα κρέας! Κάτι μου λέει δεν αντέχεις την κριτική αν και θα έπρεπε ως "πρόεδρος" (τέος ή νυν δεν έχει σημασία). Το τι κάνει ο καθένας και αν είναι αφιλοκερδώς φαίνεται.

Για το αν αξίζει ή όχι η εκπομπή του Νίκου Βασιλάκου Ψηφιακή Ελλάδα διαβάστε αυτό.

Βρε κόλλημα που έφαγες με τα Νέα. Δεν καταλαβαίνεις ότι στη blogόσφαιρα τα Μ.Μ.Ε. δεν χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης για το λόγο ότι όλα είναι κατευθυνόμενα; Το ίδιο συμβαίνει και με τους δημοσιογράφους.

Και προς ενημέρωση. Αν θέλουν αλλάζουμε: ας έρθουν να κάνουν την εκπομπή ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, να δείτε πόσο εύκολο είναι, τι προσπάθεια χρειάζεται και τι χρόνο δαπανάτε (εννοείται: εσείς δαπανάτε) για ποιά ακριβώς αμοιβή. Ας αναλάβουν και την Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet να δείτε πως βάζουμε από δικά μας λεφτά για να πληρώνουμε νοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς καθώς και χρέη παλιών προέδρων.

Δηλαδή σου κακοέπεσε η εκπομπή στην κρατική τηλεόραση όπως και στο ραδιόφωνο. Μας δουλεύεις; Αν δυσκολεύεσαι σήκω και φύγε, δε σε παρακαλέσαμε κιόλας. Και σίγουρα δεν το κάνεις από αλληλεγγύη ή για την ψυχή της μάνας σου. Η θεσούλα που έχεις καπαρωμένη στο πανεπιστήμιο Κρήτης δε σε πληρώνει; Για πες μας πως την καπάρωσες γιατί απ' ότι έχω μάθει μέσα από το πανεπιστήμιο δεν έχεις σπουδάσει τίποτα. Επίσης βλέπω ότι φάσκεις και αντιφάσκεις. Πιο πάνω μας είπες ότι η Ε.Ε.Χ.Ι. είναι παρελθόν και τώρα αφήνεις να εννοηθεί ότι συνεχίζει να υφίσταται. Δε μας τα λες καλά "πρόεδρε"! Ποιοι ήταν οι παλιοί πρόεδροι; Για πες κάποιο όνομα γιατί αν δεν απατώμαι από τότε που δημιουργήθηκε η Ε.Ε.Χ.Ι. εσύ είσαι πρόεδρος. Ή κάνω λάθος;

Α! και κάτι ακόμη. Αν αυτά είναι πολύ δουλειά, τότε λέω να αναλάβουν μόνο τις καθημερινές ομιλίες σε σχολεία για την ασφάλεια και την προστασία στην χρήση του Internet.

Τώρα μας τρόμαξες. Ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ δυσκολότερη δουλειά από τη δική σου. Να βολτάρεις στα σχολεία και να λες τα αυτονόητα. Και αυτό τζάμπα. Θα μας τρελλάνεις ρε φίλε τελικά. Πιο ανιδιοτελές άτομο δεν έχω ξαναματαδεί.

Λόγια βάζουμε εύκολα, δουλειά δεν είδα να θέλει να βάλει κανείς. Όλοι θέλουν να είναι project manager, σύμβουλοι και να παίρνουν τα BlackBerry που τους δίνουν τα κόμματα για τις υπηρεσίες τους.

Δηλαδή όλοι μας είμαστε τεμπέληδες και μόνο εσύ και οι υπόλοιποι της Ε.Ε.Χ.Ι. σκίζεστε στη δουλειά και πάντα αφολοκερδώς για το καλό της χώρας. Κόψε τα ναρκωτικά και την πρωινή "πρόεδρε"!

Α! και για την ιστορία: δεν έχω πρόβλημα με τους συμβούλους, project μάνατζερς και σία, καμμία δουλειά δεν είναι ντροπή και οι καιροί είναι δύσκολοι, όχι όμως και να κριτικάρουν αφ' υψηλού.

Αν δεν το κατάλαβες στο ξαναλέω: Όλοι σε κριτικάρουν για την κομπίνα που έστησες πάνω στην πλάτη των ελλήνων. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το κάνεις αυτό. Γκέγκε;

Σας αφιερώνω το άρθρο του Μιχάλη Καμπριάνη για τους γιδοβοσκούς του ελληνικού Internet του 2000 που θα βρείτε εδώ http://www.linux.gr/magaz/21/04_gidoboskoi.html.

Για τα κοράκια του internet γιατί δε λες τίποτα; Επειδή εσύ και η παρέα σου ανήκετε σ' αυτή τη συνομοταξία; Με λίγα λόγια "πρόεδρε": ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ!!!

buzz it!