Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. - ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΩ.

Αύριο ξημερώνει μια μεγάλη μέρα. Όλοι στους δρόμους. Θα βγω και εγώ.
Θα βγω όχι μόνο για το ασφαλιστικό. Θα βγω για τα ομόλογα, για την Ολυμπιακή,για την παιδεία, για την ανέχεια που μας καταδικάζουνε όλοι οι πολιτικοί να ζούμε.
Αν κάποιος κλέψει 50 ή 500 ευρώ το λένε ληστεία και τον βάζουνε φυλακή. Οι πολιτικοί που μας κλέβουν τα ασφαλιστικά ταμεία, που κάνουν τις κομπίνες με τα ομόλογα και το χρηματιστήριο το λένε υπ' εξαίρεση και είναι έξω.
Θα πάρω τους δρόμους γιατί είμαι μόλις 33 ετών και με κάνουν να νιώθω άχρηστος. Θα βγω στους δρόμους γιατί δε μ' αφήνουν να οργανώσω τη ζωή μου, γιατί με εκμεταλεύονται, γιατί το Ι.Κ.Α. κάθε μήνα παίρνει ένα σωρό λεφτά από 'μένα και όταν χρειάζομαι κάτι από εκεί με αντιμετωπίζουν σα μίασμα, γιατί υποβαθμίζουν την ανθρώπινη μου υπόσταση.
Θα διαδηλώσω γιατί δεν μπορώ να ανέχομαι να μην έχω μια σταθερή δουλειά. Να είμαι συμβασιούχος στον ιδιωτικό τομέα και κάθε σεζόν να καρδιοχτυπάω αν θα με πάρουνε ξανά στη δουλειά ή όχι. Να με εκμεταλεύεται το αφεντικό μου βάζοντας με να δουλεύω φουλ υπερωρίες και να έχω μισθό πείνας και να μη με προστατεύει το κράτος.
Θα βγω στους δρόμους γιατί τα όνειρα που είχα βλέπω ότι με την υπάρχουσα κατάσταση δεν υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί ούτε ένα.
Δεν αντέχω να βλέπω τους πολιτικούς και τους πολιτικάντηδες να ζούνε σε βιλάρες, να κυκλοφορούνε με αυτοκινητάρες και τα πορτοφόλια τους να ξεχειλίζουνε παράδες ενώ εγώ κάθε βράδυ να προσεύχομαι να μπορώ να ανταπεξέλθω στα πάγια έξοδα μου.
Κάθε πρωί βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και τα μαλιά μου πέφτουν από το άγχος της καθημερινότητας και ότι έχει μείνει αρχίζει και γκριζάρει. Νιώθω ότι γερνάω πριν την ώρα μου.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΡΙΟ.

buzz it!