Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

"ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΗΞΕΙ"

Μας τα έχουνε πρήξει με τα ξενοπηδήματα του "μπήχτη" Πασχάλη. Έτσι και ανοίξεις την τηλεόραση όλο για αυτό το θέμα θα δεις. Τα σοβαρά θέματα είναι στα ψιλά γράμματα. Παράδειγμα ο δήμος Αθηναίων που για να δημιουργήσει το καινούριο portal της πρωτεύουσας έδωσε κοντά στο 1000000 ευρά. Αν είναι δυνατόν! Για ένα site; Πλάκα μας κάνουν; Στη τηλεόραση δεν είδα τίποτα να λένε γι' αυτό. Οι αυξήσεις που θα γίνουν σύντομα (αν δεν έγιναν ήδη) σε 400 προϊόντα στα super market δεν έχουνε και αυτές ιδιαίτερη θέση στα δελτία ειδήσεων. Αν είναι για πηδήματα, κερατώματα και κώλους θα γινόταν εκτενέστατα ρεπορτάζ. Το trash TV ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα για τα καλά!
Η συνείδηση των ανθρώπων της τηλεόρασης και ο σεβασμός αυτών προς τον τηλεθεατή έχουνε χαθεί από καιρό μέσα σε κυλότες, string, καπότες (σπαμένες και μη), κώλους, μπούτια και την υπόλοιπη παρόμοια θεματολογία των δελτίων ειδήσεων, των πρωινάδικων, των μεσημεριανών εκπομπών κτλ.
Μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί ενώ έχουμε τόσα κανάλια τα video club είναι γεμάτα και κάνουν χρυσές δουλειές. Φυσικό δεν είναι;

Υ.Γ.: Για παραλαβή των δώρων κάντε κλικ εδώ

buzz it!