Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

ΆΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ...!!!

Καθώς γυρνούσα στο σπίτι από τη δουλειά άκουγα μέσα στο αυτοκίνητο ραδιόφωνο και μαντέψτε για τι θέμα μιλούσαν. ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ. Ναι, το πιστεύετε; Συγκεκριμμένα για το Μικρολίμανο στον Πειραιά που ποτέ δεν είχε τόσο χιόνι.
Πέρα από την πλάκα οι δημοσιογράφοι μας τα έχουν πρήξει. Τρομάζουν τον κοσμάκη προτρέποντας τον να μη βγει από το σπίτι. Ως και το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών έχει αλλάξει για να μεταδίδουν σε απ' ευθείας σύνδεση... χιόνια. ΕΛΕΟΣ! Ούτε πόλεμος να γινόταν. Το χειμώνα χιόνια θα έχουμε κυρίες και κύριοι δημοσιογράφοι. Που είναι το περίεργο;
Πίσω στη ραδιοφωνική εκπομπή που άκουγα στο αυτοκίνητο. Έλεγαν ότι μάζεψαν τους άστεγους σε ξενοδοχείο και θα τους φιλοξενήσουν και τη νύχτα (δηλαδή οι άνθρωποι θα έχουν το τεράστιο προνόμιο να κοιμηθούν σε κρεββάτι) και το καλύτερο απ' όλα; ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ. ΟΥΑΟΥ!!!
Φυσικά με το που θα φτιάξει λίγο ο καιρός θα τους πατήσουν όλους τους άστεγους μια κλωτσιά για να βρεθούν στο δρόμο και θα τους ξεχάσουν πάλι.
Εγώ προσεύχομαι να χιονίσει αλλά ο κωλόκαιρος δε μου κάνει τη χάρη. Να καταλάβω και λίγο χειμώνα βρε αδερφέ! Να βγω να περπατήσω έξω στο χιόνι, να φάω δέκα βούτες και να γεμίσω μελανιές. Έτσι για το γαμώτο! Για αντίδραση στις παπαριές που ακούω από τους δημοσιογράφους.
Να δώσω και εγώ μια συμβουλή με τη σειρά μου σε όλους τους χιονοπληγέντες:
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΝ.
ΆΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ...!!!

buzz it!