Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ BACK UP

Θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω ποια κουφάλα μου μάτιαξε το καινούριο μου pc. Το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά όλα ήταν καλά. Το απόγευμα που άνοιξα τον υπολογιστή είδα ότι δε μπορούσα να μπω στα windows. Μετά από είκοσι λεπτά κατάλαβα ότι crash-άρισε ο σκληρός.
Γαμώ την @#$%^&* και την #$%^€. Άντε να ξαναντύνομαι και να φορτώνω το κουτί στο αυτοκίνητο για να το πάω στο e-shop. Στους δρόμους γινόταν της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα (κοινώς της πουτάνας το κάγκελο) από κυκλοφορία και για να βρω parking έξω από το e-shop έπρεπε να κάνω δέκα (και λίγες λέω) φορές το γύρω του τετραγώνου για να βρω μια θέση δίπλα σε ένα άλλο αυτοκίνητο (δηλαδή να διπλοπαρκάρω). Καλά για να βρω μέρος να παρκάρω όταν επέστρεψα στo σπίτι ούτε για πλάκα. Μετά από πέντε σβούρες τα γύρω τετράγωνα το πήρα απόφαση και έκανα μια μεγάλη βόλτα για να περάσει η ώρα και να κλείσει η αγορά. Είναι ο μόνος τρόπος να βρεις θέση για να παρκάρεις. ...Αν είσαι τυχερός, αν έχεις μέσον και αν έχεις κάνει βουντού σε όλους τους άλλους.
Άντε το μηχάνημα γίνεται. Ποιος κάθεται να κάνει format και να περάσει σχεδόν διακόσια προγράμματα ξανά από την αρχή; €@&%*$ Σ'αυτήν την περίπτωση φάνηκε πόσο σημαντικό είναι το back up. Ευτυχώς που κρατάω αντίγραφα ασφαλείας από αυτά που μ' ενδιαφέρουν και σε αυτά που δουλεύω, αλλιώς θα έπαιρνε φωτιά ο κώλος μας.
Μεγάλη υπόθεση το back up παίδες. Προσέχετε για να έχετε!!!

buzz it!