Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Επιτέλους εδώ και δυο μέρες έχω το μαγικό χαρτάκι για το μεγαλύτερο live της χρονιάς και όλων των εποχών στην Ελλάδα. Με περηφάνια σας παρουσιάζω το εισιτήριο για τη συναυλία των AC/DC που θα γίνει στης 28 Μαϊου στο Ολυμπιακό στάδιο στην Αθήνα και ώρα 21:30. Όσοι το σκέφτεστε ακόμα αν πρέπει να παραστείτε ή όχι κάνετε λάθος. Μίλησα με κάποιους που θέλουν να παρευρεθούνε στο live αλλά φάγανε κόλλημα με την ηλικία τους επειδή βρίσκονται στα τελευταία -άντα ή στα πρώτα -ήντα. Άποψη μου; Σε τέτοιες διοργανώσεις δε χωράνε τέτοιου είδους κολλήματα. Τα νιάτα τα έχουμε μέσα μας και όχι στα χρόνια μας.

Περιττό να σας πω ότι κάθε μέρα κάνω προπόνηση ακούγοντας τα άπαντα των AC/DC στο κινητό, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι και η ένταση είναι πάντα στο τέρμα. Βλέπω διάφορα lives της μπάντας σε άλλες χώρες στο DVD player και συνεντεύξεις και δε ζηλεύω πλέον. Δε λέω γιατί αυτοί και όχι εμείς! Ίσως να νομίζετε ότι παλιμπαιδίζω αλλά δε μου καίγεται καρφάκι. Αυτή τη στιγμή την περιμένω είκοσι χρόνια.

Αυτό το γεγονός δε θα είναι απλά μια συναυλία αλλά ένα πάρτυ, μια εμπειρία ζωής και τη ζωή μου γουστάρω να τη ζω στο φουλ ανεξαρτήτου τιμήματος και να μη μετανιώνω στο μέλλον για πράγματα που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω και δεν έκανα.
ROCK RULEZ - AC/DC SCREWS!!!

buzz it!