Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2008

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Αυτό το post είναι αφιερωμένο σε όλες τις κουφάλες ανευθυνοϋπεύθυνους που από πέρσι έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν για τα μέτρα που θα πάρουν για να μην έχουμε πυρκαγιές.
Πάλι διαψεύστηκαν και πιάστηκαν στον ύπνο. Το πανηγύρι ξεκίνησε με τον Υμηττό και να δούμε ποια περιοχή περιμένει στη σειρά. Μακάρι να μη ζήσουμε τα περσινά γεγονότα που μας ρεζίλεψαν παγκοσμίως πέρσι το καλοκαίρι. Δε φτάνει που η χώρα υστερεί σε πράσινο, δε φτάνει που δε γίνονται δεντροφυτεύσεις και αναδασώσεις έρχεται και η απόλυτη αδιαφορία των καρεκλοκένταυρων δήθεν υπευθύνων για να δέσει το γλυκό.
Κάμερες για να παρακολουθούν τους πολίτες στις πόλεις ξέρουν να βάζουν. Για να παρακολουθούν τα δάση και να προλαβαίνουνε το κακό δεν ξέρουν; Η απάθεια σε όλο της το μεγαλείο.
Αν γίνει κανένα κακό πάλι ο απλός πολίτης θα τρέχει για να σβήσει τις φωτιές είτε με λάστιχο, είτε με κουβάδες, είτε με οτιδήποτε άλλο. Μετά θα κάτσει να μετρήσει το μέγεθος της ζημιάς που έπαθε, τι απέμεινε από την περιουσία του και μέσα στα αποκαϊδια θα εμφανιστούν από το πουθενά διάφορα κλιμάκια με κουστουμάτους για εκτίμηση των ζημιών και να τάξουν 3000 ευρώ.
Και η κοροϊδία συνεχίζεται...

buzz it!