Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΕΝΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ

Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες του σκληρού χτυπήματος των Ισραηλινών προς την ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα. Τώρα μπορούμε να θαυμάσουμε την αλαζονεία του Ισραήλ. Δεν υπολογίζει τίποτα. Βέβαια αυτό γίνεται γιατί είναι το αγαπημένο παιδί των Η.Π.Α.
Τι κυρώσεις θα έχει; Καμία. Άντε να του κάνουν καμιά παρατήρηση από τον Ο.Η.Ε. για τα μάτια του κόσμου, ίσα - ίσα για να θολώσουν τα νερά. Τι είναι όμως ο Ο.Η.Ε.; Άλλη μια αμερικάνικη εταιρία.
Μας έχει ζαλίσει το Ισραήλ με το ολοκαύτωμα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι για διάφορους λόγους ο αριθμός των εβραίων που σκοτώθηκαν από τους ναζί έχει πολλαπλασιαστεί κατά πολύ. Να μην ξεχνάμε όμως ότι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης άφησαν την τελευταία τους πνοή και άλλοι άνθρωποι. Τσιγγάνοι, ομοφυλόφιλοι, νέγροι, για τους οποίους δε γίνεται καμία νήξη ποτέ. Αυτοί δεν ήταν θύματα του Β' παγκοσμίου πολέμου; Το Ισραήλ όμως θέλησε να παίξει το ρόλο του μεγάλου θύματος για να προκαλεί τη παγκόσμια συμπάθεια και συμπόνια. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Κάνουν σαν να έχουν μικρότερη σημασία οι γενοκτονίες των ποντίων, των αρμενίων, η Μικρασιατική καταστροφή κλπ.
Τώρα βλέπουμε το Ισραήλ στο ρόλο του θύτη και τον παίζει πολύ πετυχημένα. Οι κτηνωδίες του έχουν ξεπεράσει κατά πολύ και αυτές των ναζί. Και όλα αυτά με τις ευλογίες της μαμάς Αμερικής.

buzz it!