Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

HACKADAY 'S LIVE SHOW

Πολλές καλημέρες και πολλές ευχές για μια καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλες. Σε προηγούμενες αναρτήσεις μου είχα αναφερθεί ότι ετοιμάζω κάτι. Έφτασε ο καιρός να σας το αποκαλύψω.
Πάνω στη μπάρα των στατικών σελίδων υπάρχει και ο ιντερνετικός ραδιοφωνικός μου σταθμός ο οποίος λειτουργεί εδώ και ένα δίμηνο περίπου. Το λοιπόν οι αναρτήσεις μου εδώ αραίωσαν και στο Locus Blogus σταμάτησαν για δυο εβδομάδες επειδή ήθελα να οργανωθώ καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι αγόρασα εξοπλισμό (κονσόλα, επαγγελματικό μικρόφωνο, ακουστικά, καλώδια, βάση, αντιανεμικό) για να βγάλω εκπομπή στον αέρα live. Έτσι λοιπόν έρχεται το hackaday 's live show κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 7 το απόγευμα. Δείτε το σαν ένα είδος radio blogging όπου θα σχολιάζεται η επικαιρότητα με συνοδεία μουσικής. Φυσικά θα υπάρχει άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία μέσω του chat room που υπάρχει στη σελίδα του ραδιοφώνου αλλά και στις εναλλακτικές διευθύνσεις που θα βρείτε στην παραπάνω σελίδα.
Ο λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι ότι στο παρελθόν ασχολήθηκα αρκετά με το ραδιόφωνο σε διάφορους σταθμούς της πόλης (περίπου για δώδεκα χρόνια) και το μικρόβιο - έρωτας για το ραδιόφωνο δε φεύγει.
Όσο για το Locus Blogus πολύ σύντομα θα αρχίζουν να αναρτώνται και πάλι διάφορα ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με το blogging και τους υπολογιστές γενικότερα. Δυστυχώς το όλο παραπάνω εγχείρημα απαιτούσε χρόνο και αναγκαστικά σταμάτησαν προσωρινά οι αναρτήσεις στο Locus Blogus αλλά όπως προανέφερα αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν και πάλι τα posts.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το poster της εκπομπής. Το hackaday 's live show ξεκινάει αύριο το απόγευμα. Ραντεβού λοιπόν αύριο στις εφτά το απόγευμα.

buzz it!