Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

TOP SECRET

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Τι καλή δηλαδή... συνεχίζουμε να πηγαίνουμε κατά διαόλου και το μόνο που κάνουμε είναι να απολαμβάνουμε αυτή τη βόλτα έστω και με το στανιό.
Το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτικών είναι για τα μπάζα το ξέραμε. Το ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη το ξέραμε. Το ότι η αντιπολίτευση ζει στον πλανήτη Γκούφη ο οποίος βρίσκεται κάπου κοντά στον αστερισμό του μαλάκα του γαλαξία της τρόμπας το ξέραμε. Δεν ξέραμε όμως ότι, παρόλο που έμαθαν την ύπαρξη ενός μυστικού εγγράφου που στην ουσία είναι αποδεικτικό στοιχείο ότι ο Νίμιτς μόνο ουδέτερος δεν ήταν και ακολουθούσε τη γραμμή των Η.Π.Α. και της Κοντολίζα Ράις η οποία ευνοεί τα Σκόπια, έδειξαν την υπέρτατη απάθεια.
Τι έχει να πει τώρα ο επίτημος για την ανικανότητα της κόρης του; Αν το γνώριζαν και εθελοτυφλούσαν για προσωπικά τους οφέλη ή για να αποφύγουν προστριβές με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού τότε είναι όλοι τους για εξορία και ο πρωθυπουργός πρέπει να προχωρήσει σε διαγραφές και αντικαταστάσεις. Τώρα θα φανεί αν έχει μεγάλα... καρύδια.
Αν δεν το ήξεραν τότε πρέπει να προβάλλουν τις ελληνικές θέσεις με σθένος και να μάθουν να απαιτούν. Δε χρειάζονται πολλά χαμόγελα και ευγένειες γιατί θα μας πούνε για άλλη μια φορά μαλάκες. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην απάθεια. Να δουλέψουν και λίγο προς όφελος της χώρας και των πολιτών. Ένα σκασμό λεφτά παίρνουν κάθε μήνα.
Στο κάτω - κάτω το όνομα Σκόπια τι έχει; Μια χαρά το βρίσκω.

buzz it!