Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΝΕΟ PC ΚΑΙ AC/DC; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ;

Επιτέλους την Κυριακή το απόγευμα παρέλαβα το καινούριο PC. Μέχρι να κάνω format και να περάσω τα προγράμματα που θέλω πέρασε μια μέρα. Κακά τα ψέμματα αλλά η σβελτάδα του είναι άλλο πράγμα. Ούτε κολλήματα, ούτε κρασαρίσματα. Να είχαμε και καλύτερες συνδέσεις ή τουλάχιστο να είχαμε αυτές που πληρώνουμε καλά θα ήτανε. Eίπαμε όμως... στην Ελλάδα ζούμε. Ελπίζω ότι στο άμεσο μέλλον θα καλυτερέψουν τα πράγματα και στον τομέα των συνδέσεων. Ας μην επεκταθώ παραπάνω και χαλάσω το καλό mood στο οποίο βρίσκομαι. Περί συνδέσεων θα τα πούμε σε άλλο post.

Άντε να σας φτιάξω τη διάθεση με κάτι που έμαθα χθες. Οι AC/DC στης 28 Μαϊου 2009 και ημέρα Πέμπτη θα είναι στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία στο Ολυμπιακό στάδιο στην Αθήνα. Επιτέλους! Νιος ήμουν και γέρασα. Η ευχές τόσων χιλιάδων fans επί τόσα έτη επιτέλους εισακούστηκαν. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στης 3 Φεβρουαρίου. Οι τιμές κυμαίνονται από 60€ έως 90€ (αναλόγως που θέλει να βρίσκεται ο καθένας). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Ρε σαν πολλά καλά άρχισαν να γίνονται. Μήπως θα πρέπει να περιμένω και μερικές στραβές; Ως γνωστόν μετά τα καλά έρχονται και τα στραβά και τούμπαλιν. Τεσπα! Ας πάω στο live και μετά ας γίνει ότι θέλει.

buzz it!