Παρασκευή, 8 Μαΐου 2009

ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

Η πολιτική σκηνή της χώρας συνεχίζει να προκαλεί. Εντελώς αιφνιδιαστικά κλείνει η ολομέλεια της βουλής μέχρι τις ευρωεκλογές και μετά από αυτές ξεκινάει ο θερινός τρόπος εργασίας των βουλευτών, δηλαδή το ξύσιμο όρχεων (ο χειμερινός τρόπος είναι το σκάλισμα της μύτης με ανοιχτό στόμα και ο ύπνος στα έδρανα της βουλής).
Αυτό όμως κρύβει κάτι πολύ σημαντικότερο. Με το κλείσιμο της ολομέλειας αυτόματα παραγράφονται οι διάφορες ατασθαλίες και σκάνδαλα των πολιτικάντηδων. Για άλλη μια φορά τη γλιτώνουν. Ακόμα δε χωνέψαμε την κάλυψη του Παυλίδη και τώρα πάνε με μια κίνηση ματ να σβήσουν όλες τις λαμογιές τους. Το κακό έχει παραγίνει. Κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του και το μόνο που κάνει ο Καραμανλής είναι να καλύπτει ολοένα και περισσότερο επιδεικτικά τους σάπιους βουλευτές. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω κάποιους ηλίθιους νόμους που έχουμε! Γιατί με το κλείσιμο της βουλής να παραγράφονται τα κλεψιμέϊκα; Μόνο στο Ελλαδιστάν συμβαίνουν αυτά.
Αυτός ο άνθωπος (ο ντεμέκ πρωθυπουργός ντε!) έχει τάσεις αυτοκαταστροφής. Δεν εξηγείται αλλιώς. Αντί να σώσει ότι μπορεί από το κόμμα του και την υπόληψη του, χαντακώνει τα πάντα ολοένα και περισσότερο και δίνει τροφή στην αντιπολίτευση να τον κράζει πιο πολύ. Αυτή βέβαια είναι η δουλειά των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα: Να παίζουν τις Κατίνες αντί να προτείνουν ουσιαστικά πράγματα.
Το ρεζουμέ που μένει απ' όλο αυτό; Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές διακοπές των βουλευτών από τώρα. Θα κάθονται και θα τρώνε ένα σκασμό λεφτά αβάδιστα και αβασάνιστα και θα έχουν άφονο χρόνο να καταστρώσουν σχέδια για τις νέες τους κομπίνες.

buzz it!