Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

THE RICK DAVIS SHOW

Γεια χαρά.... Το λοιπόν σήμερα σερφάριζα στο διαδύκτιο και βρήκα να σας προτείνω κάτι ενδιαφέρον. To διαδυκτιακό show του Rick Davis. Να πάρουμε όμως τα πράγμα τα από την αρχή.
   Με αφορμή ένα email που δέχτηκα από έναν αναγνώστη του Locus Blogus και μιας απορίας του, ψάχνοντας για λύση οδηγήθηκα στο web TV με την ευρύτερη έννοια, δηλαδή στο live streaming που έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε όλοι μας μέσω κάποιων websites και μάλιστα δωρεάν. Όπως βολτάριζα λοιπόν στα σοκάκια του internet έπεσα πάνω στο BLOG TV και στο show του Rick Davis που προανέφερα. Η ονομασία του show; The Twilight Zone with Rick Davis.
   Ο Rick Davis είναι ένας ωραίος τύπος από το Τέξας που ζει στην έρημο 60 μίλια μακριά από το El Paso. Θα τον χαρακτήριζα ως έναν απλό αμερικανό πολίτη, πολύ θρήσκο σύμφωνα με τα λεγόμενα του και λίγο γραφικό (με την καλή έννοια). Ένα μελανό σημείο κατ' εμέ είναι ότι μάλλον ο Rick είναι υπέρ της οπλοκατοχής και αυτό το συμπέρανα όταν έδειξε ένα περίστροφο στην κάμερα και είπε ότι έχει άλλο ένα. Η οπλοκατοχή, βέβαια, είναι πολύ συνηθισμένη στις Η.Π.Α. Για να επισκευτείτε το web site του κάντε κλικ εδώ. Μέσα στην ιστοσελίδα του θα βρείτε πληροφορίες για το ράντσο του που φέρει το όνομα Grace Ranch, φωτογραφίες και άλλα. Πέρα από όλα αυτά (θρησκεία, οπλοκατοχή κλπ.) μου άρεσε η τρέλα που έχει, η μουσική που παίζει και η αμεσότητα με τους επισκέπτες του.
   Το Rick Davis show μεταδίδεται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή στης εννιά το πρωί (ώρα Τέξας) και ώρα Ελλάδος εφτά το απόγευμα και τις Κυριακές δέκα το πρωί (ώρα Τέξας) και οχτώ το βράδυ ώρα Ελλάδος.
   Στο show του παίζει ωραία μουσική και πιο συγκεκριμένα jazz, blues, rock 'n roll, soft rock, gospel, rock, country αλλά δε διστάζει να παίξει και Abba. Επισκευτείτε τον και μη διστάσετε να ζητήσετε τραγούδια μέσα από το chat, ακόμη και να συζητήσετε μαζί του. Η ανταπόκριση του είναι άμεση. Την ώρα του show του πολλές φορές παίρνει μια από τις κιθάρες του και παίζει το τραγούδι που αναμεταδίδει. Όντως είναι καλός κιθαρίστας.
    Κάτι αντίστοιχο βέβαια έχουμε και στη χώρα μας και καλύτερη πρόταση από το show του Niok δεν μπορώ να φανταστώ αν και απ' ότι ξέρω ο Niok δεν παίζει κιθάρα.
    Παρακάτω έχω βάλει το κανάλι του.





tdljazz- Broadcast your self LIVE

buzz it!