Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΠΟ

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Στην εταιρία που δουλεύω βαδίζω για τον πέμπτο χρόνο και σήμερα έχω ρεπό. "Σιγά τα ωά" θα μου πείτε. Και όμως όταν είναι το δεύτερο ή τρίτο ρεπό στα τόσα χρόνια είναι κάτι. Δε συμφωνείτε;
Σύνοψη: Χθες σχόλασα το μεσημέρι, σήμερα ρεπό, αύριο Κυριακή που δε δουλεύουμε ούτως ή άλλως και Δευτέρα πάω για δουλειά στης δώδεκα γιατί δουλεύω στη δεύτερη βάρδια. Συμπέρασμα: Σχεδόν τρεις μέρες στη σειρά αραλίκι. Δεν είναι και άσχημα!
Βέβαια δεν είναι και όλα τέλεια. Για παράδειγμα εννοείται ότι όταν θα πάρω το μηνιάτικο μου θα είμαι μια μέρα μείον... αλλά πάλι... δε γαμείς! Ως γνωστός γκαντέμης έψαχνα παρέα για να πάω το πρωί για καφεδάκι και μετά για κανένα ουζάκι ή καμιά ρετσινούλα αλλά δεν... Πήρα τον ένα κολλητό μου τηλέφωνο και ήταν άρρωστος, παίρνω τον άλλο και δούλευε, τηλεφώνησα σε ένα συνάδελφο αλλά κανόνισε να πάει στο χωριό του, τηλεφώνησα έναν τέταρτο αλλά ήταν ήδη έξω με τη γυναίκα του. Τζίφος! Στο τέλος βρέθηκα μόνος μου σε μια ψησταριά, ξενερωμένος με δυο σάντουιτς και μια πορτοκαλάδα.
Πήρα όμως το αίμα μου πίσω... πήγα και νοίκιασα τρεις ταινίες από το Seven και θα τους γράψω κανονικότατα όλους σήμερα. Ξέρω... μαλακία γιατί να νοικιάζω όταν υπάρχουν τα torrents! Βαρεμάρα πείτε το, ότι ήθελα να περπατήσω και να δω κόσμο πείτε το... Τεσπα!
Επειδή έχω ρεπό (το λέω και το ξαναλέω για να το εμπεδώσω) σταματάω να γράφω και εύχομαι σε όλους καλό ΣουΚου (ή ότι απέμεινε απ' αυτό).

buzz it!