Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΖΟΥΛΑΚΙ

Υπάρχουν άνθρωποι που παρόλες τις δυσκολίες και τα σκληρά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, δεν το βάζουν κάτω. Ψάχνονται και βρίσκουν λύσεις. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Αυτοί δε θα πεινάσουν ποτέ στη ζωή τους. Πάντα βρίσκουν τρόπο να ξεγλιστρούνε από την ασφυκτική οικονομική κρίση. Είναι αποφασισμένοι να χωθούνε ακόμα και μέσα στα σκατά.
Πάρτε για παράδειγμα τη Τζούλια. Τι ποια Τζούλια ρε αμόρφωτοι; Η Τζούλια είναι μία. Τι έλεγα; Α ναι! Αυτό το κορίτσι έχει ξεκωλιαστεί από τη σκληρή δουλειά. Της έφυγε ο πάτος στην κυριολεξία. Μας το απέδειξε ότι δεν τεμπελχανιάζει όπως οι περισσότεροι μας. Το κορίτσι έχει στόχο. Και τι κωλοδουλειά δεν έκανε! Μοντέλο, τραγουδίστρια, ηθοποιός και τώρα πορνοστάρ. Όντως κωλοδουλειές. Εφόσον χρειάζεσαι ωραίο κώλο για να πετύχεις... Και αυτό ρε αχάριστοι και μίζεροι το κάνει από αλτρουισμό για την Ελλάδα. Μυρίστηκε το Τζουλάκι τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης και θυσίασε το σώμα της για εμάς. Να μας δείξει πόσο γαμήσι αντέχει ο έλληνας και η ελληνίδα.
Φυσικά και το είδα το video. Ως ευσυνείδητος blogger πρέπει να έχω σφαιρική άποψη για το θέμα. Τέτοια κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά και να απαξιώσω; Φυσικά και το κατέβασα από το διαδύκτιο. Είπαμε ότι κάνουμε μαλακίες αλλά όχι και να σκάσουμε είκοσι ευρά. Το λοιπόν οι ατάκες της Τζούλιας ήταν το κάτι άλλο. Αντιπροσωπεύουν τους έλληνες. Όταν έλεγε: "Δεν καταλαβαίνω τίποτα" με περιπαικτικό χαμόγελο στον μπήχτη της αναλογίστηκα τι ψωλή μας περιμένει με τα νέα μέτρα και την αυξανόμενη φορολογία και πόσο ανθεκτικός λαός είμαστε. Προς στιγμήν ανακουφίστηκα. Λέω μπόρα είναι, θα περάσει. Σκέφτομαι την πούτσα δε τη γλιτώνουμε οπότε ας το απολαύσουμε. Μετά από λίγο όμως άρχισα να ανησυχώ. Ελάχιστα λεπτά μετά την παραπάνω ατάκα και το περιπαικτικό χαμόγελο η Τζούλια βόγγηξε για τα καλά. Τότε μπήκα στο νόημα για το τι μας περιμένει. Προς το τέλος του έργου όταν ανέφερε ότι ο κώλος της θα γίνει τεράστιος εκεί τα χρειάστηκα. Τεσπα! Μια ψυχή θα βγει που θα βγει.
Η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτος με την καλλιτεχνική φύση της. Δεν ήξερα ότι πήγε και σε ωδείο. Μιλάμε για το πρώτο κλαρίνο. Τύφλα να έχει ο Σαλέας και ο Γιώργος Μάγκας. Και όχι μόνο. Ξέρει και άλλα όργανα. Πουλόφωνο, σαξοπέος, φλαμπούτσο και μουνάρπα.
Αυτή την κίνηση της Τζούλιας δεν πρέπει να την αφήσουμε έτσι. Πρέπει να τιμήσουμε την ηρωίδα. Βασική προϋπόθεση από 'δω και πέρα για την είσοδο ενός μετανάστη ή πρόσφυγα στην Ελλάδα θα είναι η γνώση του βίου της απόλυτης ελληνίδας προρνοστάρ Τζούλιας.
Πιστεύω ότι αυτή η ανατρεπτική και συνάμα επαναστατική αντίδραση της συντρόφισσας Τζούλιας θα έχει και συνέχεια. Μια απορία έχω. Πιο μεγάλο μπουκάλι από αυτό της σαμπάνιας ποιο ποτό έχει; Ρωτάω γιατί η Τζούλια σίγουρα θα ξανακάνει την υπέρβαση και όχι τα ίδια πράγματα στην επόμενη ταινία της. Αν δε βρει πάντως κάτι εγώ έχω μια εφτάλιτρη νταμιτζάνα να της στείλω για να την εφαρμόσει στον πάτο της. Ελπίζω να της κόλλησαν βαραία ένσημα. Ολόκληρος μετροπόντικας μπήκε μέσα της!
Πέρα από την πλάκα, γιατί κάθε φορά που κάνει μαλακία αυτή η κοπέλλα βγαίνει στα κανάλια για να κλαφτεί και να μας πει ότι έπεσε θύμα εκμετάλλευσης; Μα για τόσο μαλάκες μας έχει; Δεν το ήξερες κορίτσι μου; Όποιος πηδάει πολλά παλούκια τελικά κάποια θα μπούνε και στον κώλο του. Και άσε τις μαλακίες για προσωπικές στιγμές... Η εικόνα ο φωτισμός, τα άλλα άτομα που ακούγονται και το ντεκόρ άλλα δείχνουν. Δεν είναι δυνατόν ο παρτενέρ σου να σταμάτησε να σε πηδάει για να κάνει χαλάουα και μετά να συνεχίσει. Άρα υπήρχαν δύο μπήχτες. Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι ήσουν εσύ με το αγόρι σου μόνο όταν σου κρατάει τον κώλο με τα δυο του τα χέρια και η κάμερα να κινείται. Με τι την κρατάει; Με το τρίτο χέρι; Αν είναι να κινηθείς νομικά γιατί απλά δεν το κάνεις και βγαίνεις στα κανάλια και το διατυμπανίζεις; Και λες ο παραγωγός να είναι τόσο μαλάκας και να το κυκλοφορήσει εν αγνοία σου; Ως και διαφήμιση στον Alpha μπήκε. Αν επιθυμούσες εισαγγελική παρέμβαση ούτε διαφήμιση θα έπαιζε και τα περιοδικά θα αποσύρονταν από τα σημεία πώλησης. Εσύ βέβαια περιμένεις πρώτα να γίνουν οι πωλήσεις και μετά θα κάνεις αν κάνεις κάτι νομικά. Άσε μας ρε Τζουλάκι!
MOVIE 'S DOWNLOAD LINK

buzz it!