Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ

Πριν λίγες μέρες είχαμε τον ανασχηματισμό - φάρσα του Γ.Α.Π. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Σήμερα 155 ανθέλληνες και προδότες ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο. Ακόμα και αυτοί που κόπτονταν μέχρι την τελευταία στιγμή στα Μ.Μ.Ε. ότι δε θα το ψηφίσουν λάκισαν για την καρέκλα και είπαν το ναι. Ήταν μια ευκαιρία να δημιουργήσουν λίγο ντόρο από το όνομα τους γιατί αλλιώς θα είναι αιωνίως καταδικασμένοι στην αφάνεια. Συγχαρητήρια κύριοι, κερδίσατε τα δεκαπέντε λεπτά της δημοσιότητας σας. Φθηνιάρικο marketing του χειρίστου είδους!
Μόνο ένας είχε τα κότσια να πει όχι στο μεσοπρόθεσμο από το κυβερνών κόμμα. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Δεν ξέρω το ποιόν του αλλά μπράβο του. Απέδειξε ότι φοράει παντελόνια. Μόνο ένας λοιπόν, όρθωσε το ανάστημα του και ο πρωθυπουργός της χώρας του έδωσε το πασαπόρτι κατ' ευθείαν. Ο Γ.Α.Π. που είναι ο υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας και της διαφορετικότητας δε μπορεί να ανεχθεί και να σεβαστεί ούτε μια αντίθετη γνώμη από τη δική του. Αυτή είναι η ψεύτικη δημοκρατία που πρεσβεύουν οι πολιτικάντηδες στη χώρα μας.
Έβλεπα την ψηφοφορία στο κανάλι της βουλής και αηδίασα. Ένα θέαμα μου έδωσε να καταλάβω πόσο μη σοβαροί είναι οι εκλεκτοί και εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό. Η όλη ψηφοφορία κράτησε δεκαπέντε με είκοσι λεπτά το πολύ. Σοβαρότητα και σεβασμός μηδέν. Οι περισσότεροι σηκωμένοι από τα έδρανα τους, έκαναν πηγαδάκια και δημιούργησαν τέτοια φασαρία με τις συζητήσεις τους που δυσκόλευαν την ψηφοφορία και παρά τις παρακλήσεις του προέδρου της βουλής για ησυχία αυτοί στην κοσμάρα τους και στις συζητήσεις τους. Όλα, εκείνη τη στιγμή βρήκαν ευκαιρία να τα συζητήσουν αντί να κάτσουν τον κώλο τους στις θέσεις τους και να σεβαστούν την τόσο σοβαρή και τραγική ψηφοφορία. Τα παιδάκια του νηπιαγωγίου καταλαβαίνουν πολύ περισσότερο, αλλά βλέπετε οι πολιτικάντηδες δεν έχουν την αθωότητα των παιδιών.
Για τα όχι της ψηφοφορίας από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχω να πω τίποτα. Εκ του ασφαλούς μάγκας δε γίνεσαι. Μάγκας γίνεσαι όταν είσαι στην πρώτη γραμμή και πας κόντρα σε αυτό που πιστεύεις ότι είναι άδικο ή δεν είναι σωστό γνωρίζοντας ότι θα υποστείς τις συνέπειες. Μάγκας αποδείχτηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Αν και δεν ανήκω σε καμία κομματική παράταξη αυτόν σήμερα τον παραδέχτηκα. Αυτό που έλεγε εδώ και μέρες το τήρησε και δεν κορόιδεψε τον ελληνικό λαό. Επισημαίνω ότι χειροκροτώ το συγκεκριμένο βουλευτή για τη σημερινή στάση του. Την όλη του πορεία δεν τη γνωρίζω οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Η Ντόρα; Η Ντόρα έπαιξε το χαρτί της ουδετερότητας. Παρούσα δήλωσε. Αυτό είναι το πρόβλημα Ντοράκι. Είσαι πάντα παρούσα και αναποτελεσματική σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της χώρας. Για άλλη μια φορά φάνηκε πόσο άκυρη και λίγη είναι η παρουσία σου στην πολιτική σκηνή όπως και τόσων άλλων απογόνων που το μοναδικό εισιτήριο τους για το ελληνικό κοινοβούλιο είναι το όνομα τους και τίποτε άλλο. Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να πάτε στο σπιτάκι σας να ξεκουραστείτε.
Ο κωλοτούμπας έχει σκυλιάσει που δεν πήρε υπουργείο. Σήμερα αρκέστηκε σε μερικά λογίδρια - κοτσάνες ο ελάχιστος. Πάρτο χαμπάρι "πατριώτη": ούτε θα κυβερνήσεις ποτέ, ούτε θα γίνει υπουργός που να σκάσεις!
Ο Αθανασιάδης προπιλακίστηκε λένε. Εμ, που πας ρε κακομοίρη με τα πόδια ανάμεσα σε τόσους χιλιάδες ανθρώπους που κορόιδευες μέχρι την τελευταία στιγμή; Τι περίμενες; Να σε ρένουν με ροδοπέταλα; Πάντως φτηνά τη γλίτωσες. Να πας ν' ανάψεις κανένα κεράκι και όταν δεν ξαναβγείς βουλευτής να πας να γίνεις κασκαντέρ. Το 'χεις!
Η Λιάνα πάλι του Κ.Κ.Ε. θέλησε να περάσει μέσα από τον κόσμο με την πεποίθηση ότι δε θα την πειράξουν επειδή η ψήφος της θα ήταν αρνητική. Που πας μαντάμ; Ο κόσμος δεν ξεχωρίζει πλέον κόμματα και ονόματα. Βλέπει βουλευτές και φρικάρει. Αλήθεια, το γιαουρτάκι ήταν αγελαδινό ή πρόβειο; Ότι και να ήτανε ελπίζω να ήταν με λίγα λιπαρά γιατί τα κιλάκια σου τα έχεις πάρει και 'συ. Η μπάκα τείνει να γίνει βούζα!
Μαύρη κηλίδα της ημέρας ήταν τα ΜΑΤ. Λίαν επιεικώς το παραγάμησαν το θέμα. Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Να φέρουν φορητούς θαλάμους αερίων; Να περάσουν γέρους παιδιά, άνδρες, γυναίκες από φάλαγγα; Να βάλουν βραστά αβγά στις μασχάλες τους; Ηλεκτροσόκ; Μαστίγωμα; Είναι απίστευτο το πόσο πολύ ηδονίζονται αρκετοί κάνοντας κατάχρηση εξουσίας και βασανίζοντας συνανθρώπους τους χωρίς λόγο. Η μεγάλη ευθύνη πέφτει στους εντολείς τους. Τι να κάνουν και τα ΜΑΤ; Πιόνια είναι και αυτά. Σκέτα ρομποτάκια!
Οι ξένοι ηγέτες πως το δεχτήκανε το αποτέλεσμα; Με σφιγμένα χαμόγελα και συγκρατημένη χαρά. Αυτό και αν πρέπει να μας προβληματίζει! Η χαρά των ξένων ηγετών κακά μαντάτα προμηνύει για εμάς τους απλούς πολίτες! Ξέρουν όμως και αυτοί ότι το μεσοπρόθεσμο δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί ειδικά τώρα που όλος ο ελληνικός λαός τα έχει πάρει στο κρανίο για τα καλά και εφόσον δεν έχει να χάσει και πολλά ακόμα δε θέλει και πολύ για να τα κάνει όλα γης μαδιάμ και να συμπαρασύρει και άλλες χώρες όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία κ.α.
Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες κύριοι ανθέλληνες και προδότες. Σήμερα ξεκίνησε το πραγματικό πανηγύρι. Κάνατε ένα τρομερό λάθος για πολλοστή φορά: δεν υπολογίσατε το θυμό του λαού. Το ξέρετε ότι δε θα σας βγει το μεσοπρόθεσμο αλλά επιμένετε για να μη χαλάσετε τα χατήρια των ευρωπαίων και αμερικάνων αφεντικών σας. Όλα για να καθήσετε μερικές μέρες ακόμη στις καρέκλες σας. Δε θ' αργήσει η στιγμή που θα φεύγετε σαν τους κλέφτες. Από 'δω και πέρα ότι και να γίνει θα φταίτε μόνο εσείς και όχι ο λαός που δεν τον υπολογίσατε ποτέ. Βγάλατε τα μάτια σας με τα ίδια τα χέρια σας. To be continued...
P.S.: Χθές, 29/6, ήταν η απελευθέρωση των Σερρών. Χρόνια πολλά σε όλους τους συμπολίτες μου και σε όλους τους Σερραίους που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της γης.

buzz it!