Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Print this post

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ

Πριν λίγες μέρες είχαμε τον ανασχηματισμό - φάρσα του Γ.Α.Π. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Σήμερα 155 ανθέλληνες και προδότες ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο. Ακόμα και αυτοί που κόπτονταν μέχρι την τελευταία στιγμή στα Μ.Μ.Ε. ότι δε θα το ψηφίσουν λάκισαν για την καρέκλα και είπαν το ναι. Ήταν μια ευκαιρία να δημιουργήσουν λίγο ντόρο από το όνομα τους γιατί αλλιώς θα είναι αιωνίως καταδικασμένοι στην αφάνεια. Συγχαρητήρια κύριοι, κερδίσατε τα δεκαπέντε λεπτά της δημοσιότητας σας. Φθηνιάρικο marketing του χειρίστου είδους!
Μόνο ένας είχε τα κότσια να πει όχι στο μεσοπρόθεσμο από το κυβερνών κόμμα. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Δεν ξέρω το ποιόν του αλλά μπράβο του. Απέδειξε ότι φοράει παντελόνια. Μόνο ένας λοιπόν, όρθωσε το ανάστημα του και ο πρωθυπουργός της χώρας του έδωσε το πασαπόρτι κατ' ευθείαν. Ο Γ.Α.Π. που είναι ο υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας και της διαφορετικότητας δε μπορεί να ανεχθεί και να σεβαστεί ούτε μια αντίθετη γνώμη από τη δική του. Αυτή είναι η ψεύτικη δημοκρατία που πρεσβεύουν οι πολιτικάντηδες στη χώρα μας.
Έβλεπα την ψηφοφορία στο κανάλι της βουλής και αηδίασα. Ένα θέαμα μου έδωσε να καταλάβω πόσο μη σοβαροί είναι οι εκλεκτοί και εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό. Η όλη ψηφοφορία κράτησε δεκαπέντε με είκοσι λεπτά το πολύ. Σοβαρότητα και σεβασμός μηδέν. Οι περισσότεροι σηκωμένοι από τα έδρανα τους, έκαναν πηγαδάκια και δημιούργησαν τέτοια φασαρία με τις συζητήσεις τους που δυσκόλευαν την ψηφοφορία και παρά τις παρακλήσεις του προέδρου της βουλής για ησυχία αυτοί στην κοσμάρα τους και στις συζητήσεις τους. Όλα, εκείνη τη στιγμή βρήκαν ευκαιρία να τα συζητήσουν αντί να κάτσουν τον κώλο τους στις θέσεις τους και να σεβαστούν την τόσο σοβαρή και τραγική ψηφοφορία. Τα παιδάκια του νηπιαγωγίου καταλαβαίνουν πολύ περισσότερο, αλλά βλέπετε οι πολιτικάντηδες δεν έχουν την αθωότητα των παιδιών.
Για τα όχι της ψηφοφορίας από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχω να πω τίποτα. Εκ του ασφαλούς μάγκας δε γίνεσαι. Μάγκας γίνεσαι όταν είσαι στην πρώτη γραμμή και πας κόντρα σε αυτό που πιστεύεις ότι είναι άδικο ή δεν είναι σωστό γνωρίζοντας ότι θα υποστείς τις συνέπειες. Μάγκας αποδείχτηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Αν και δεν ανήκω σε καμία κομματική παράταξη αυτόν σήμερα τον παραδέχτηκα. Αυτό που έλεγε εδώ και μέρες το τήρησε και δεν κορόιδεψε τον ελληνικό λαό. Επισημαίνω ότι χειροκροτώ το συγκεκριμένο βουλευτή για τη σημερινή στάση του. Την όλη του πορεία δεν τη γνωρίζω οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Η Ντόρα; Η Ντόρα έπαιξε το χαρτί της ουδετερότητας. Παρούσα δήλωσε. Αυτό είναι το πρόβλημα Ντοράκι. Είσαι πάντα παρούσα και αναποτελεσματική σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της χώρας. Για άλλη μια φορά φάνηκε πόσο άκυρη και λίγη είναι η παρουσία σου στην πολιτική σκηνή όπως και τόσων άλλων απογόνων που το μοναδικό εισιτήριο τους για το ελληνικό κοινοβούλιο είναι το όνομα τους και τίποτε άλλο. Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να πάτε στο σπιτάκι σας να ξεκουραστείτε.
Ο κωλοτούμπας έχει σκυλιάσει που δεν πήρε υπουργείο. Σήμερα αρκέστηκε σε μερικά λογίδρια - κοτσάνες ο ελάχιστος. Πάρτο χαμπάρι "πατριώτη": ούτε θα κυβερνήσεις ποτέ, ούτε θα γίνει υπουργός που να σκάσεις!
Ο Αθανασιάδης προπιλακίστηκε λένε. Εμ, που πας ρε κακομοίρη με τα πόδια ανάμεσα σε τόσους χιλιάδες ανθρώπους που κορόιδευες μέχρι την τελευταία στιγμή; Τι περίμενες; Να σε ρένουν με ροδοπέταλα; Πάντως φτηνά τη γλίτωσες. Να πας ν' ανάψεις κανένα κεράκι και όταν δεν ξαναβγείς βουλευτής να πας να γίνεις κασκαντέρ. Το 'χεις!
Η Λιάνα πάλι του Κ.Κ.Ε. θέλησε να περάσει μέσα από τον κόσμο με την πεποίθηση ότι δε θα την πειράξουν επειδή η ψήφος της θα ήταν αρνητική. Που πας μαντάμ; Ο κόσμος δεν ξεχωρίζει πλέον κόμματα και ονόματα. Βλέπει βουλευτές και φρικάρει. Αλήθεια, το γιαουρτάκι ήταν αγελαδινό ή πρόβειο; Ότι και να ήτανε ελπίζω να ήταν με λίγα λιπαρά γιατί τα κιλάκια σου τα έχεις πάρει και 'συ. Η μπάκα τείνει να γίνει βούζα!
Μαύρη κηλίδα της ημέρας ήταν τα ΜΑΤ. Λίαν επιεικώς το παραγάμησαν το θέμα. Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Να φέρουν φορητούς θαλάμους αερίων; Να περάσουν γέρους παιδιά, άνδρες, γυναίκες από φάλαγγα; Να βάλουν βραστά αβγά στις μασχάλες τους; Ηλεκτροσόκ; Μαστίγωμα; Είναι απίστευτο το πόσο πολύ ηδονίζονται αρκετοί κάνοντας κατάχρηση εξουσίας και βασανίζοντας συνανθρώπους τους χωρίς λόγο. Η μεγάλη ευθύνη πέφτει στους εντολείς τους. Τι να κάνουν και τα ΜΑΤ; Πιόνια είναι και αυτά. Σκέτα ρομποτάκια!
Οι ξένοι ηγέτες πως το δεχτήκανε το αποτέλεσμα; Με σφιγμένα χαμόγελα και συγκρατημένη χαρά. Αυτό και αν πρέπει να μας προβληματίζει! Η χαρά των ξένων ηγετών κακά μαντάτα προμηνύει για εμάς τους απλούς πολίτες! Ξέρουν όμως και αυτοί ότι το μεσοπρόθεσμο δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί ειδικά τώρα που όλος ο ελληνικός λαός τα έχει πάρει στο κρανίο για τα καλά και εφόσον δεν έχει να χάσει και πολλά ακόμα δε θέλει και πολύ για να τα κάνει όλα γης μαδιάμ και να συμπαρασύρει και άλλες χώρες όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία κ.α.
Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες κύριοι ανθέλληνες και προδότες. Σήμερα ξεκίνησε το πραγματικό πανηγύρι. Κάνατε ένα τρομερό λάθος για πολλοστή φορά: δεν υπολογίσατε το θυμό του λαού. Το ξέρετε ότι δε θα σας βγει το μεσοπρόθεσμο αλλά επιμένετε για να μη χαλάσετε τα χατήρια των ευρωπαίων και αμερικάνων αφεντικών σας. Όλα για να καθήσετε μερικές μέρες ακόμη στις καρέκλες σας. Δε θ' αργήσει η στιγμή που θα φεύγετε σαν τους κλέφτες. Από 'δω και πέρα ότι και να γίνει θα φταίτε μόνο εσείς και όχι ο λαός που δεν τον υπολογίσατε ποτέ. Βγάλατε τα μάτια σας με τα ίδια τα χέρια σας. To be continued...
P.S.: Χθές, 29/6, ήταν η απελευθέρωση των Σερρών. Χρόνια πολλά σε όλους τους συμπολίτες μου και σε όλους τους Σερραίους που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της γης.

buzz it!

12 σχόλια:

 1. @gatodiakritikos Τα θερμά μου συλλυπητήρια συνονόματε! Να ζήσουμε να μας θυμόμαστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καμαρώστε... τι ψηφίσαν.
  http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf

  Χρήστος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @Ανώνυμος Χρήστο ευχαριστούμε... Είπαμε... Αυτοί προσπαθούνε να κάνουν την υπέρτατη προδοσία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τι να πω και τι να γράψω.
  Φρίκη με αυτούς τους αηδιαστικούς τύπους που νομίζουν ότι με το ξεπούλημα των πάντων σώζουν την κατάσταση.
  Ο Κουρουπλής χθες στη ΝΕΤ είπε ότι ρώτησε όλους τους Υπουργούς αν μπορούν να εγγυηθούν ότι ο κίνδυνος θα φύγει αν ψηφίσει υπερ και κανένας δεν μπόρεσε να του απαντήσει θετικά. Άρα συνέχισε καλύτερα να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο χωρίς να'χουμε εκποιήσει όλη τη δημόσια περιουσία.
  Ποιος τον άκουσε όμως; Ποιος ακολούθησε το παράδειγμα του;
  Τελικά πρέπει να μην έχεις την όραση σου για να βλέπεις και για να'χεις κότσια να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, υπερ της χώρας σου κι όχι υπερ του πλούτου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @DaisyCrazy Εφόσον όλοι οι ξένοι κερδοσκόποι με την αμέριστη συνεργασία των ντόπιων ανθελλήνων και προδοτών καταφέρανε να μας στριμώξουν στη γωνία, η λέξη εγγυήσεις φαντάζει σαν ανέκδοτο. Απλά αλωνίζουν και κάνουν ότι γουστάρουν. Έτσι νομίζουν γιατί υπάρχουν και κάποιοι σοβαροί παράγοντες τους οποίους δεν τους έχουν λάβει υπόψην.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ε,γειάσου αγαπητέ...ε,τι να πώ εγώ..εσύ τα'πες όλα!ίσως η χειρότερη εικόνα,που έχει βγάλει και πανελλήνια αλλά,και πανευρωπαικά,παγκόσμια η Ελλάδα,ποτέ πολλές φορές λέω,ότι ούτε στην εποχή του Πολυτεχνείου δεν ήταν τόοσο,χάλια η κατάσταση...πολύυ χάλια,πραγματικά..καλά αυτό που λες για το μεσοπρόθεσμο,...αυτό δ εν ήταν ψηφοφορία καλό μου,παιδί αυτό ήταν παρωδία...τι παρωδία..ακόμη χειρότερο...'χασμωδία' μάλλον θα το'λεγα εγώ!δε ξέρω ρε παιδί,π ως στο καλό το κάνουν αυτό οι πολιτικοί στη χώρα,μας και πάντα αυτό που καταφέρνουν είναι να δείχνουν,τόοσο απαίσια γελοίοι ακόμη και στις,πιό κρίσιμες φάσεις που έχουμε περάσει σαν έθνος...πως διάβολο το κάνουν αυτό θα μου πείς?...αντί να εμπνέουν σοβαρότητα,εμπιστοσύνη,να τους βλέπεις και να λες 'να υπάρχει ρε π...στη μου, κάποιος να βασιστούμε πάνω του,να υπάρχει κάποιος να μας βγάλει από το τέλμα,έ νας τουλάχιστον που να είναι σ ο βα ρός, έ ντι μος, α ξιο πρε πής μέσα στους 300' κι όμως ΚΑΝΕΝΑΣ!...όλοι γελοίοι μέχρι βλακείας...ακόμη και στην ύστατη στιγμή αντί να εμπνέουν ασφάλεια,εμπιστοσύνη, σοβαρότητα...αυτοί εμπέουν γελοιότητα...μαλακία για την ακρίβεια...να το πώ ωμα..π ως σκ...τά,το καταφέρνουν αυτό...πάντα μου'κανε εντύπωση αυτό...πάντως έχεις δίκιο σε όλα...πολύ δίκιο....καλησπέρες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @Αθανασία Γεια σου Αθανασία. Η κοροϊδία που υφίσταται ο ελληνικός λαός από τους πολιτικάντηδες δεν έχει προηγούμενο. Όλοι τους είναι ψεύτες και κλέφτες. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως δέχονται να είναι τόσο ανθέλληνες και προδότες. Η ιστορία πάντως μας έχει διδάξει ότι όλοι αυτοί οι εφιάλτες δεν είχαν καλό τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αυτό που είδα εγώ σ'αυτό το πανηγύρι ήταν ένας τυφλός έβαλε τα γιαλιά σε 299στραβούς της πολιτικής σκηνής!

  Τα κεφάλια μέσα και βούρ στ'αναμένα κάρβουνα όλοι μαζί!

  Καλό κουράγιο να'χουμε και
  καλό μήνα με φιλιά θαλασσινά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @zoyzoy Καλό μήνα ζουζουνάκι. Το ότι έιναι τυφλός κάποιος δε σημαίνει ότι έχει χαμηλότερο IQ ή ότι δεν ξέρει να ξεχωρίσει ποιο είναι το σωστό και ποιο όχι. Το θέμα είναι ότι κάποιος όντως φοράει παντελόνια και ότι ο ΓΑΠ με την άμεση διαγραφή του από το κόμμα απέδειξε ότι δεν είναι καθόλου δημοκράτης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ελα στο μπλογκ για λιγο χαβαλε,σου εχω αξίωμα:0

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;