Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

I AM BACK AGAIN

Επιτέλους ήρθε ο καινούριος ο σκληρός, έκανα το format και όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής στο pc. Είμαι έτοιμος για blogging και βρίσιμο.
Ευτυχώς υπάρχει και το μουντιάλ για να ξεδίνουμε λιγάκι. Οι ανδροπαρέες ανασυγκροτούνται. Είτε σε κάποιο καφέ με σχολιασμό των παιχνιδιών, μελέτη στοιχήματος, μπυροποσία και τα σχετικά είτε σε σπίτια με πίτσες ή σουβλάκια και μπύρες (η μπύρα είναι το επίσημο ποτό κατά τη διάρκεια τηλεθέασης αθλημάτων και αγώνων και κυρίως ποδοσφαίρου). Ωραία πράγματα. Ευκαιρία να αποκτήσουμε σωσίβιο για τη θάλασσα. Η κοιλιά ή κυμπαριλίκι (κατά το σωστότερον) θα χτυπήσει κόκκινα και θα θυμίζει τη μπάλα του μουντιάλ, αλλά δε γαμείς...! Τα πάχη μας, τα κάλη μας (γιατί έτσι μας αρέσει... και έτσι μας συμφέρει).
Βασικά υπάρχει ένα θέμα με τον καύσωνα... Τι ζεστάρα είναι αυτή ρε γαμώτη μου! Το θέμα είναι ότι μου έχει τύχει και ένα μπαράζ γκαντεμιάς άλλο πράγμα. Τώρα που γαμήθηκε με τη ζέστη χάλασε το κλιματιστικό μου... Πήρα τον τεχνικό τηλέφωνο πριν δυο μέρες και είπε ότι θα ερχόταν σήμερα το απόγευμα. Τελικά όσο τον είδατε εσείς άλλο τόσο τον είδα και εγώ. Του έτυχε λέει δουλειά σε ένα χωριό και δεν προλαβαίνει οπότε αύριο η επιδιόρθωση. Γκαντεμιά στη γκαντεμιά! Τεσπα! Για άλλο ένα βράδυ θα βράσουμε και θα ανοίγουμε το ψυγείο συχνά - πυκνά για να δροσιζόμαστε αλλά επειδή ξέρω το χούι μου θα απλώνω το χέρι μου για να τρώω και κάτι.
Από την Πέμπτη ξεκινάνε και πάλι κανονικά οι εκπομπές στο hackaday 's web radio στις εφτά το απόγευμα.
Θα ήθελα να αναφερθώ και στους νεόπλουτους που με την αλαζονεία τους νομίζουν ότι θα γαμήσουν τους πάντες και ότι μπορούνε να κάνουν ότι θέλουν (για τη Χρουσαλά και το ταίρι της μιλάω) αλλά δεν έχω το κουράγιο λόγω ζέστης. Αύριο όμως θα τα χώσω κανονικότατα.
Το λοιπόν παίδες την κάνω γιατί ξεκίνησε ο αγώνας ποδοσφαίρου και η ζέστη δε με βοηθάει όταν είμαι μπροστά στον υπολογιστή.

buzz it!