Σάββατο 19 Απριλίου 2008

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Να μη σας μαυρίσω την ψυχή Σαββατιάτικα με μπινελίκια για διάφορα στραβά που συμβαίνουν γύρω μας. Θα πιαστώ με ένα light θέμα.
Δεν ξέρω αν ασχολείστε με το IPTV (διαδυκτιακή τηλεόραση). Αν όχι δοκιμάστε το. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μαθαίνουμε για άλλες κουλτούρες και μπορούμε να δούμε ποικίλα θεματικά κανάλια. Μουσικά, ειδησεογραφικά, αθλητικά κ.α. Η αλήθεια είναι ότι πολλά από αυτά εκπέμπουν θρησκευτικό περιεχόμενο.
Δε λέω, καλό το youtube, αλλά υπάρχουν sites, όπως το joost.com, που προσφέρουν μεγάλο αριθμό τηλεοπτικών σταθμών, είτε αυτοί εκπέμουν μόνο στο διαδύκτιο είτε είναι κανονικοί τηλεοπτικοί σταθμοί.
Υπάρχουν και προγραμματάκια που με μια γρήγορη σύνδεση στο internet μπορούν να προβάλουν διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς τους οποίους τους έχουν χωρισμένους σε διάφορες κατηγορίες όπως ανά χώρα ή θεματολογία του εκάστοτε τηλεοπτικού σταθμού. Φυσικά αυτά τα προγράμματα δεν έχουν αποθηκευμένους τους τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά links που μας συνδέουν με τους τελευταίους. Μεγάλη ευκολία έτσι; Εγώ έχω να σας προτείνω το OnLineLive και το Freetv. Μπορείτε να τα βρείτε σε torrents ή σε διάφορες μηχανές αναζήτησης. Φυσικά υπάρχουν πάμπολλα παρόμοια προγράμματα όπως το LiberTV.
Δοκιμάστε το και θα με θυμηθήτε. Είναι ευκαιρία γιατί οι ητλεοπτικοί σταθμοί που έχουμε στη χώρα μας από θεματολογία είναι χάλια εκτός από δυο - τρεις εξαιρέσεις Η χαρά της εξερεύνησης είναι μεγάλη και αν βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη γιατί θα δείτε ότι η έρευνα σας επιβραβεύτηκε. Καλή τηλεθέαση λοιπόν!

buzz it!