Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΟΚ! ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΤΟΛΗΣ

Καλησπέρες. Δηλαδή τι καλησπέρες... από το κακό στο χειρότερο πάμε! Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερα περιστατικά κομπίνας, διαπλοκής, φοροδιαφυγής και δεν ξέρω τι άλλο εμφανίζονται. Τελευταίο κρούσμα ο Τόλης.
Επειδή είσαι όνομα και αγαπητός από πολύ κόσμο δε σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είναι μόνο αυτός. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι καλιτέχνες, γιατροί, δικηγόροι, επιχειρηματίες, πολιτικοί που χρωστάνε στο δημόσιο και παραμένουν στο απυρόβλητο. Αυτοί γιατί να μη μπούνε μέσα; Επειδή είναι διάσημοι, έχουνε λεφτά και γνωριμίες; Γιατί ο απλός ο πολίτης, ο κοινός θνητός, έτσι και χρωστάει διακόσια, τριακόσια και χίλια ευρώ (όχι γιατί πάει να τη σκαπουλάρει αλλά γιατί δεν έχει) να του παίρνουν το σπίτι;
Δούλευε μαλάκα έλληνα για να πληρώνεις τα γαμησιάτικα αυτών που θαυμάζεις στις μεσημεριανές εκπομπές και στα περιοδικά. Δούλευε για να πληρώνεις τους αστυνομικούς - φιλιπινέζες που έχουν για προστασία.
Προσωπική μου άποψη ειναι ότι δεν είναι μόνο ο Τόλης πονηρός. Είναι πολλοί. Αν πληρώσουν αυτά που οφείλουν και αν παρθούνε πίσω τα κλεμμένα από τη μεταπολίτευση και μετά θα μαζευτεί ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό, τόσο που θα είναι ικανό να πληρώσει τουλάχιστον τα μισά χρεωστούμενα.
Και η Άντζελα; Δεν τα ήξερε; Στο ίδιο σπίτι δε μένουνε τόσα χρονια; Εφόσον έχουνε χεσμένη τη φωλιά τους θέλει και πολιτική καριέρα; Παραιτήθηκε! Ε και; Να της πω μπράβο για τη δήθεν ευθιξία της; Όχι βέβαια δε θα της πω. Αν δε μαθευόταν η λαμογιά δε θα παραιτούνταν. Αναγκάστηκε να την κάνει με ελαφρά.
Έτσι γίνονται οι περιουσίες, οι βίλες, τα κότερα, τα εξοχικά στη Μύκονο, τα λεφτά. Γιωργάκη έχεις μια μοναδική ευκαιρία να γίνεις αρεστός στον κόσμο. Τώρα που η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει πάθει ταπιροκρανίωση και είναι έτοιμος να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο πάρε το μέρος του. Δικαίωσε τον για μια φορά και αυτός θα σε στηρίξει. Ο κόσμος δεν είναι αχάριστος. Χτίσε φυλακές και χώνε μέσα με συνοπτικές διαδικασίες όλους τους μειζαδόρους, τους κλέφτες, τα λαμόγια. Πάρε πίσω τα κλεμμένα. Φτάνει τόση ατιμωρησία. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!
Δυστυχώς όμως είμαι απαισιόδοξος για τη μελλοντική στάση του Γ.Α.Π. Μας έκοψε το επίδομα αλληλεγγύης. Υποτίθεται ότι τον Ιούνιο θα παίρναμε το δεύτερο μέρος του επιδόματος (€200) αλλά last year. Την ίδια στιγμή που πολιτικοί, διευθυντές δημοσίων υπηρεσιών και πολλοί άλλοι παίρνουνε χοντρά λεφτά. Γι' αυτούς υπάρχουν λεφτά. Για τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους χαμιλόμισθους λεφτά γιοκ. Παραμένει η Ελλάδα να είναι μια χώρα της ανισονομίας που λειτουργεί με πολλά μέτρα και πολλά σταθμά
Υ.Γ.:
Αλήθεια με μια παρόμοια υπόθεση του Νταλάρα πριν μερικά χρόνια τι έγινε τελικά; Θα μας πει κανείς ή έγινε γαργάρα το θέμα;

buzz it!