Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ

Ως γνωστόν μετά από εφοδιαστική έφοδο βρέθηκε σχεδόν ολόκληρη (εκτός από δυο με τρεις αθλητές) η εθνική μας ομάδα άρσης βαρών ντοπαρισμένη.
Να μην ξαφνιαζόμαστε και να μην απορούμε για το πως και γιατί. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Και τις δεύτερες εξετάσεις να περιμένουμε πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα δείξουν εφόσον γίνονται πάνω στο ίδιο δείγμα που έγιναν και οι πρώτες.
Η ξεφτίλα που γίναμε στο εξωτερικό είναι πραγματικά μεγάλη και όλοι θα μας βλέπουν με μισό μάτι στην ολυμπιάδα του Πεκίνου που έρχεται το καλοκαίρι. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ .
Ακούστηκαν ΤΑ τρελλά τις τελευταίες μέρες σχετικά με το θέμα (άλλωστε στη χώρα του παραλόγου ζούμε). Πότε πρόλαβαν οι Κινέζοι να καταλάβουν τι μαλακία έκαναν και μας έστειλαν λάθος συμπληρώματα διατροφής με αποτέλεσμα τα τελευταία να είναι χάπια για μεγάλη ντόπα, πότε μας έστειλαν email με την υπογραφή ΣΟΥ ΛΗ (υποτιθέμενη καινούρια υπάλληλος που σ' αυτήν οφείλεται το μέγα λάθος), χαμπάρι δεν πήρε κανείς.
Το χειρότερο από όλα είναι πως ότι χτίστηκε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια πάνω στην άρση βαρών έχει καταρρεύσει μπροστά στα μάτια όλων μας και ανοικοδόμηση δε γίνεται.
Αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα, πάλι θα τη γλιτώσουνε πολύ φτηνά οι υπεύθυνοι. Αυτοί που διασύρουν τη χώρα μας για άλλη μια φορά θα τη βγάλουν καθαρή και εμείς θα παρακολουθούμε για άλλη μια φορά ως μαλάκες θεατές.

buzz it!