Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ SPAMMER

Ο παρακάτω διάλογος που θα διαβάσετε παρακάτω έγινε μεταξύ ενός spammer και εμού. Θα παρατηρήσετε το θράσος του. Αντί να ζητήσει συγνώμη για τα spam mails που έχει στείλει στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση έχει την απαίτηση να του μιλώ ευγενικά. Ο spammer έχει το ιστολόγιο http://hellenicspace.wordpress.com.
Πώς ξεκίνησαν όλα; Εδώ και μερικές μέρες άρχισα να δέχομαι spam mails από το συγκεκριμένο άτομο τα οποία ανέφεραν τη θεματολογία του blog του. Βέβαια δεν είναι ο μοναδικός που ακολουθεί αυτήν την τακτική για να κερδίσει μερικούς αναγνώστες. Στους περισσότερους που μου στέλνουν παρόμοια emails στέλνω ένα και τους ζητώ να σταματήσουν εφόσον εγώ ουδέποτε τους έχω ενοχλήσει. Οι περισσότεροι σταματάνε εκτός από μερικούς που πρέπει να τους μπινελικώσει κάποιος για να σταματήσουν να σπαμάρουν. Το εν λόγω άτομο όμως ανήκει σε μια ειδική κατηγορία. Σε αυτή του θρασύτατου spammer. Φανταστείτε να μπαίνετε στο σπίτι σας, να βρίσκετε μέσα κάποιον άγνωστο, να του ζητάτε να φύγει, αυτός να μένει, να τον βρίζετε και μετά αυτός να έχει την απαίτηση να του μιλάτε ευγενικά και να σας λέει ότι είστε κακοί άνθρωποι.
Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα και επειδή ο συγκεκριμένος spammer αντί να ζητήσει συγνώμη άρχισε να ζητάει και τα ρέστα και να πετάει κορώνες του τύπου: "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;" το όλο θέμα έχει ανατεθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με καταγγελία. Αυτός είναι ο λόγος που δε βγάζω στη φόρα το όνομα του, τα emails του και την IP του. Μόλις όμως του το γνωστοποίησα πρέπει να ψιλοχέστηκε πάνω του το άτομο και μαλάκωσε απόκαλώντας με κακό άνθρωπο. Τώρα το πως μπορεί και με κρίνει χωρίς να με γνωρίζει το αφήνω ασχολίαστο. Ως γνωστόν τα spam mails είναι παράνομα και κάποτε η ανοχή έχει τα όρια της. Δε θα προέβαινα σε καταγγελία αν δε με πικάριζε τόσο πολύ. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο όλοι είναι μάγκες και νομίζουν ότι είναι κάποιοι ("ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;"). Η μαγκιά τους φτάνει όμως μέχρι εκεί.
Παρακάτω είναι ο διάλογος μέσω emails. Με κόκκινα γράμματα είναι τα μυνήματα του spammer.

Πάμπολλα spam mails από το https://hellenicspace.wordpress.com...

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΣΠΑΜΑΡΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕ Σ' ΕΝΟΧΛΩ. ΓΚΕΓΚΕ;

spam mail από το http://hellenicspace.wordpress.com και καμία απάντηση στο μύνημα μου...

Γαμώ την πουτάνα μου ρε παλιομαλάκα θα σταματήσεις να με σπαμάρεις ή θα λάβω άλλα μέτρα; Με ποιο δικαίωμα μου στέλνεις emails και γιατί να σε διαβάσω ρε αρχίδι; Αν δε σταματήσεις θα έχουμε άλλα. Θα φας καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Το σπαμάρισμα είναι παράνομο. Κατάλαβες ρε ηλίθιε; Άντε σάλτα και γαμήσου.

file mhn vrizeis...twra eida to minima

Δε θα μου κάνεις υποδείξεις. Εσύ με ενόχλησες...

8a sou kana...den eisai eugenikos

και εσύ είσαι θρασύς που με σπαμάρεις με το έτσι θέλω... και φυσικά δεν είμαι ευγενικός με τους spammers... και λίγα είπα... άντε πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε και παίξε σε άλλη παραλία...

an paizw egw me kouvadakia esi paizeis akoma me kati allo

το λοιπόν δε θα κάνουμε διάλογο...εγώ παίζω γιατί έχω... εσύ που δεν έχεις άντε σάλτα και γαμήσου και μη τυχόν και με ξανασπαμάρεις γιατί θα σε κάνω βούκινο. Κατάλαβες λούγκρα;

ase mas re kouradomagka,den ksereis em poion milas gi auto milas

Ποια είσαι μωρή λούγκρα; Αντί να ζητήσεις συγνώμη για το σπαμάρισμα μας τη λες κιόλας; Ζητάς και τα ρέστα; Μήπως πρέπει να σε φοβηθούμε; Οι απειλές αλλού και όχι σ' εμένα κοπελιά. Κατάλαβες; Αν τολμάς κατέβα στις Σέρρες να μου τα πεις από κοντά. Καλά μιλάμε θα φας πολύ κράξιμο στο net και στο ραδιόφωνο... Θα φας καλά. Και θα έχει και συνέχεια με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Τα spam είναι κρατημένα.

eisai eleos filem kai kakos anthrwpos

το αν είμαι κακός άνθρωπος αυτό το ξέρουν αυτοί που με γνωρίζουν και όχι ένα τσουτσέκι σαν εσένα. εσύ με ενόχλησες πρώτος. να αναλαμβάνεις και τις ευθύνες σου και να μάθεις να ζητάς συγνώμη όταν φταις. ήδη οι πρώτες κινήσεις με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έγιναν. για να δούμε θα πεις και σ' αυτούς "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;"

ase mas re file eisai eleos

και επιμένεις... τέλος πάντων... κομμένη η κουβέντα εδώ... δεν έχω χρόνο να μιλώ με λούγκρες και μιάσματα... είπαμε: η δίωξη σε ανέλαβε από 'δω και πέρα ... άντε γεια...


Η αλήθεια είναι ότι όλο το γεγονός δε με χαροποίησε αλλά κάποτε φτάνει ο κόμπος στο χτένι. Τα συμπεράσματα δικά σας.

buzz it!