Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

ΤΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΜΟΥ

Τις καλησπέρες μου σε όλους. Σήμερα μετά τη δουλειά δεν ξέρω τι μ' έπιασε και άρχισα να σκαλίζω τους δίσκους βινυλίου που έχω, τις κασσέτες (αλήθεια τα θυμάστε αυτά πως είναι;) και τα cd μου. Όλα αυτά μου θύμισαν πως είμουν πριν από 18 - 20 χρόνια. Από τότε που γνώρισα τη ROCK μουσική κόλλησα. Όλη η εφηβεία μου και τα πρώτα μετεφηβικά μου χρόνια τα περισσότερα πράγματα είχαν σαν επίκεντρο τη μουσική.
Μάλλον λόγω της αφραγκίας που με δέρνει τα τελευταία 34 χρόνια που ζω με έκαναν να ξεσπάσω με έναν όμορφο θα έλεγα τρόπο. Άκουσα τραγούδια που είχα το λιγότερο να τα ακούσω δέκα χρόνια. Η ROCK μουσική πάντα με βοηθούσε να αντισταθώ σε όλες τις άσχημες καταστάσεις που έζησα. Ήταν και είναι το αποκούμπι μου.
Σήμερα άκουσα Bon Jovi, Def Leppard, Metallica, Motley Crue, Testament, Flotsam & Jetsam, Deep Purple, Raimbow, Twisted Sister, Iron Maiden και πολλά άλλα. Ωραία πράγματα! Μακάρι να είχα παραπάνω χρόνο για να ακούσω τραγούδια που σχεδόν έχω ξεχάσει. Θα το ξανακάνω με τα DVDs και τις video-κασσέτες για να δω συναυλίες και να γουστάρω σαν έφηβος. Όχι δεν περνάω κλιμακτήριο. Ακόμα μικρός είμαι γι' αυτό. Απλά με τη ROCK και HEAVY METAL μουσική όταν είμουνα πιο μικρός δεν είχα λεφτά αλλά δε με πολυένοιαζε γιατί είχα το αποκούμπι μου. Την αγαπημένη μου μουσική. Τα τελευταία χρόνια έπεσα σε ένα τέλμα και την ξέχασα λίγο. Τώρα θα ξαναρχίσω να βρίσκω διέξοδο σ' αυτή.
Και τι έγινε που δεν έχουμε λεφτά και ζοριζόμαστε; Μήπως οι πρώτοι είμαστε ή οι τελευταίοι; Δε βαριέσε μωρέ! Την υγειά μας να έχουμε και όλα τ' άλλα παλεύονται. Μήπως και αυτοί που τα έχουν μαζί τους θα τα πάρουν;
KEEP ON ROCKIN' IN A FREE WORLD... THAT 'S ALL FOLKS!!!

buzz it!