Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

U 2UBE

Σήμερα στις έξι το πρωί και 8:30μ.μ. (χθες) στο Los Angeles και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Pasadena πραγματοποιήθηκε η συναυλία των U2 στα πλαίσια της περιοδείας τους στις Η.Π.Α. Η περιοδεία φέρει για όνομα το 360°. Προφανώς λόγω της σκηνής που χρησιμοποιούνε η οποία από πάνω έχει ένα τεράστιο video wall το οποίο είναι 360°. Τώρα γιατί τα αναφέρω όλα αυτά; Γιατί είναι η πρώτη συναυλία που μεταδόθηκε live από το YouTube και ο καθένας μπορούσε να έχει πρόσβαση ανεξάρτητα σε ποιο μέρος του πλανήτη βρίσκεται. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένας υπολογιστής και μια ευρυζωνική σύνδεση.
   Η ποιότητα της εικόνας ήταν άριστη αν και πριν ξεκινήσει η αναμετάδοση της συναυλίας είχα κάποιους ενδοιασμούς. Το ίδιο ισχεί και για τον ήχο. Η συναυλία έλαβε μέρος στο Rose Bowl και το στάδιο ήταν κατάμεστο. Special guests στο live ήταν οι Black Eyed Peas. Η μπάντα είναι σταθερή αξία και έπαιξε πολύ καλά. Τα τραγούδια που έπαιξαν είναι τα παρακάτω:

Breathe
Get on Your Boots

Magnificent
Mysterious Ways
Beautiful Day
I Still Haven't Found What I'm Looking For
Stuck In A Moment
No Line on the Horizon
Elevation
In A Little While
Unknown Caller
Until The End of the World
Unforgettable Fire
City of Blinding Lights
Vertigo
I'll Go Crazy - Remix
Sunday Bloody Sunday
MLK
Walk On
One
Where The Streets Have No Name

Ultraviolet
With or Without You
Moment of Surrender


Να σας υπενθυμίσω ότι οι U2 θα έρθουνε για μια εμφάνιση στην Ελλάδα στης 3 Σεπτεμβρίου 2010 στο Ο.Α.Κ.Α. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στης 29 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους και ημέρα Πέμπτη (δηλαδή σε τρεις μέρες). όσοι θέλετε να δείτε τη θρυλική παρέα από την Ιρλανδία τρέξτε γιατί κάτι μου λέει ότι και αυτή η συναυλία τους θα είναι sold out.
   Παρακάτω σας έχω μερικές  φωτό και δυο videos.

 

 
 



   Ελπίζω και σε άλλα τέτοια live από το YouTube. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστοχώρο του συγκροτήματος U2.com και για να δείτε το κανάλι από όπου έγινε η ζωντανή αναμετάδοση κάντε κλικ εδώ.


buzz it!