Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

DANCING WITH THE STARS???!!!

Τώρα οι πολιτικοί στην Ελλάδα έγιναν και entertainers. Αυτό το μέγα βήμα προόδου το έκανε πρώτη η δημοσιοφράφα - βουλευτίνα Φωτεινή Πιπιλή. Είδα στο media soup το video από τη νέα υπερπαραγωγή Dancing with the stars. Μόνο που η ελληνική έκδοση είναι χωρίς stars για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει αυτό το είδος στην Ελλάδα. Έτσι η εκπομπή αρκέστηκε σε μοντέλες, μοντέλους, ξεπεσμένους και ξεχασμένους ηθοποιούς που κάνουνε κρα να ξαναφανούνε στη μικρή οθόνη, τηλεκριτικούς, μαέστρους, συζήγους πολιτικών και μια πολιτικό. Τη Φωτεινή Πιπιλή.
Δεν ξέρω πόσοι είδατε την εκπομπή ή το video αλλά προσωπικά για ένα λεπτό και πενήντα πέντε δευτερόλεπτα (τόσο κρατάει το video στο you tube) ξεράθηκα από τα γέλια. Ο θυληκός wannabe Νουρέγιεφ ξέχασε να πάρει το πι μαζί του. Πι είναι αυτό το gadget που χρησιμοποιούνε οι ηλικιωμένοι και όσοι δε μπορούνε να περπατήσουνε καλά επειδή τραυματίστηκαν (την είχα αυτή την εμπειρία όταν έσπασα το πόδι μου σε χιονοδρομικό κέντρο. Πίκρα λέμε...) Αν μπούνε οι πι-δρομίες σε ολυμπιακό άθλημα να είναι σίγουρη ότι θα τη στείλουμε. Στην αρχή του video νόμιζα ότι η πολιτικός πατούσε σταφύλια αλλά μετά κοίταξα το ημερολόγιο και είδα ότι ο Σεπτέμβρης είναι ακόμα μακριά. Στο πεντηκοστό δευτερόλεπτο σήκωσε την ποδάρα της. Ευτυχώς που ήταν προφίλ. Αν ήταν φάτσα φόρα (ή ανφάς αν προτιμάτε) θα ξερνούσε όλη η Ελλάδα. Στο πεντηκοστό έβδομο δευτερόλεπτο νόμιζα ότι χόρευε ο Βαμβακούλας. Στο τέλος του χορευτικού νούμερου η μπεμπέκα βρέθηκε στη αγκαλιά του παρτενέρ της και να χαιρετάει τα πλήθη που την επεφημούσαν. Το διασκέδασε. Μπράβο της. Εμείς πάλι καθόλου!
Δηλαδή η συγκεκριμένη δημοσιογράφα - βουλευτίνα θεωρεί τον εαυτό της star; Μη χέσω! Και μη μου πει κανένας ότι πήγε για καλό σκοπό και άλλες τέτοιες πίπες. Φιλανθρωπίες μπορεί να κάνει και με την ιδιότητα της πολιτικού που της έδωσε (κακώς) ο ελληνικός λαός.
Απολαύστε το χορευτικό του αίσχους παρακάτω. Δεν το θεωρώ αίσχος γιατί χορεύει άσχημα (δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο) αλλά γιατί τέτοιες ώρες που όλοι οι πολιτικοί, ανεξάρτητα σε ποια παράταξη ανήκει ο καθένας, μας έχουνε πηδήξει δίχως σάλιο αυτή το έχει ρίξει στο σορολόπ και στα καραγκιοζίλίκια. Άλλους δύο συναδέλφους της μπορώ να θυμηθώ σε παρόμοια μασκαριλίκια. Τον Μπερλουσκόνι και τον George W. Bush jr.
Το επόμενο βήμα της ποιο θα είναι; Αισθησιακό strip tease με μπάρα; Μπλιαξ!!!!

buzz it!