Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

"ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΙΑΖΕΙ"

Με αφορμή το τελευταίο post της ψιλικατζούς κάθησα και σκέφτηκα τι όργια γίνονται τέτοιες μέρες στο δημόσιο... www.xpsilikatzoy.wordpress.com
Άδειες από τη σημαία, κυρώσεις μηδέν, υπολειτουργία όλων των υπηρεσιών και τα νεύρα μας τσατάλια.
Κάθεται το κάθε σούργελο σε ένα γραφείο, ξύνει περιτέχνως τα γεννητικά του όργανα και μετά λέει ότι ψοφάει από τη δουλειά και την κούραση.
Αν τυχόν και πάει κανένας κακομοίρης για να διεκπεραιώσει κάποια υπόθεση, ειδικά τέτοιες μέρες, μαύρο φίδι που τον έφαγε (κοινώς την πούτσισε).
Πήγα σήμερα στην εθνική τράπεζα αλλά οι μισοί υπάλληλοι λείπανε.
Μου είπαν: "ελάτε αύριο". "Πλάκα μου κάνετε ρε; Αύριο είναι Σαββάτο.", τους είπα. "Ε, τότε από εβδομάδα. Δε χάθηκε ο κόσμος" ήταν η απάντηση του υπαλλήλου που συμπλήρωσε και με κούφανε: "Δείξτε λίγο κατανόηση κύριε. Χρονιάρες μέρες είναι και κάποιοι συνάδελφοι έχουν άδεια για να φορτώσουν τις μπαταρίες τους". Συνήθως κάθομαι και στήνω καυγά και το συγκεκριμμένο άτομο ήταν ότι έπρεπε για ένα εορταστικό ξέχεσμα άλλα έχε χάρη που έπρεπε να πάω σε ένα άλλο μπουρδέλο. Στο Ι.Κ.Α!!!
Η αρραβωνιαστικιά μου επειδή δεν είναι ελληνίδα πήγαμε να ανανεώσουμε την ιατροφαρμακευτική ασφάλεια της. Πάω που λέτε στην τύπισσα στο γκισσέ και με στέλνει για μια βεβαίωση σε ένα άλλο μπουρδέλλο. Στον Ο.Α.Ε.Δ. Πάμε στον Ο.Α.Ε.Δ., παίρνουμε το χαρτί και πάμε ξανά στο Ι.Κ.Α. στην ίδια την υπάλληλο. Δίνουμε χαρτιά, διαβατήρια, βιβλιάρια, βεβαιώσεις για να μου πει ότι δεν ξέρει αν γίνεται. Της εξήγησα ότι λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης και η χώρα της κοπέλας μου είναι πλήρες μέλος αυτής δεν υπάρχει πρόβλημα. Η τύπισσα με λίγα λόγια δεν έχει ιδέα τι ισχύει για τα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βασικά κανένας τους δεν ξέρει. Όχι μόνο στο Ι.Κ.Α. αλλά και στον Ο.Α.Ε.Δ. και στις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες. Όταν έφτασα στο αμήν λέω στην υπάλληλο: "θέλεις να φωνάξω τον διευθυντή σου για να σου πει ότι έχω δίκιο; Μετά να φωνάξω και τα κανάλια και να σε κάνω ρόμπα ξεκούμπωτη;". Με το που είπα αυτά η υπάλληλος το βούλωσε και σε λιγότερο από ένα λεπτό έβαλε σφραγίδες υπογραφές και ήμουν τελειωμένος.
Θα μου πείτε τις κανονικές μέρες δεν δουλεύουν τέτοιες μέρες θα δουλέψουν; Πάντως ένα είναι σίγουρο. Έκανα μεγάλη μπουρδελότσαρκα σήμερα!

Υ.Γ.: Το δωράκι που κάνω σε όλους τους bloggers το λάβατε; Αν όχι κάντε κλικ στο:
http://hackaday-thema.blogspot.com/2007_12_17_archive.html

buzz it!