Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ρε παιδιά μια απορία έχω: Πριν τις γιορτές μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα με το εμβόλιο για τον ιό της γρίπης Η1Ν1. Τώρα από τα Μ.Μ.Ε. δεν ακούγεται κιχ! Τόσο γρήγορα πέρασε ο κίνδυνος ή η κομπίνα δεν έπιασε και τα παράτησαν;
   Καταλαβαίνετε λοιπόν τι αρπαχτή πήγε να γίνει και πως ήθελαν να μας κάνουν πειραματόζωα. Πούλησε το θέμα στα Μ.Μ.Ε., τρομοκράτησαν τον κόσμο, επιστήμονες ήρθαν σε αντιπαραθέσεις, οι φαρμακοβιομηχανίες τσέπωσαν το παραδάκι και ο απλός ο κόσμος έμεινε μαλάκας και μπερδεμένος όσο ποτέ, χωρίς να καταλάβει τι έγινε.
   Τώρα πίσω στην κλασσική πετυχημένη συνταγή των Μ.Μ.Ε. Διαζύγια διασήμων, κουτσομπολιά, πάνελς όπου ο κάθε βλαμμένος λέει το κοντό του και το μακρύ του, ψεύτικες ειδήσεις, διαγωνισμοί με SMS, τηλεφωνικές κλίσεις οι οποίοι δίνουν ένα οικονομικό ποσό ως έπαθλο. Τα πραγματικά έπαθλα, που είναι πάμπολλες χιλιάδες ευρά από τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα SMS, τα καρπώνονται οι δημιουργοί των δήθεν διαγωνισμών. Αλήθεια που ακούστηκε να παίρνεις μέρος σε διαγωνισμό, να πληρώνεις για το δώρο σου και αν δεν είσαι ο τυχερός βγαίνεις και χαμένος;
   Να είστε σίγουροι ότι θα μας χτυπήσει την πόρτα και άλλος κατασκευασμένος κίνδυνος. Είχαμε τη γρίπη των αγελάδων, τη γρίπη των χοίρων, τη γρίπη των κοτόπουλων άντε να βγάλουν και τη γρίπη του ραδικιού γιατί τόσο νομίζουν ότι είναι το IQ μας και δυστυχώς πολλοί τηλεθεατές το επιβεβαιώνουν δεχόμενοι αφιλτράριστα όλα τα πλαστά μηνύματα που περνάνε τα Μ.Μ.Ε.
   Η νέα τρομοκρατία που υφίστανται οι Έλληνες είναι πιο πολιτικοποιημένη. Οικονομική τρομοκρατία. Δεν υπάρχουν λεφτά. το κράτος βυθίζεται, η Ελλάδα χρεωκόπησε, το έλλειμμα είναι τεράστιο και άλλα τέτοια τα οποία λέγονται για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να τον κρατήσουν κλεισμένο στο σπίτι. Μα πάντα η Ελλάδα χρωστούσε, πάντα υπήρχαν σκάνδαλα, ειδικά στη νεότερη ιστορία, πάντα υπήρχαν οι μείζες, τα λαδώματα, τα ρουσφέτια και όλα τα αρνητικά που μας χαρακτηρίζουν σε μεγάλο βαθμό. Προς τι ο πανικός; Πάντα τα πολλά τα έπαιρναν οι λίγοι και τα ψίχουλα οι πολλοί. Σίγουρα η κατάσταση της χώρας δεν είναι και η καλύτερη αλλά το χάλι αυτό είναι αποτέλεσμα ενός σχεδίου. Ενός σχεδίου που θα μας κάνει να ξεπουλήσουμε τα πάντα σε πολυεθνικές είτε αυτά είναι λιμάνια, είτε είναι δημόσιοι οργανισμοί, είτε αεροδρόμια είτε οτιδήποτε άλλο και αυτοί που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου θα πάρουν το λαδάκι τους. Να είστε σίγουροι γι' αυτό. Και να πτωχεύσει η Ελλάδα (προσωπικά δεν το πιστεύω πως θα γίνει, απλά θέλουν να μας στριμώξουν περισσότερο) οι περισσότεροι δεν έχουμε να χάσουμε πολλά ή ακόμη και τίποτα. Αυτοί που θα πέσουν από τα σύννεφα θα είναι οι έχοντες και κατέχοντες ή μάλλον όσοι από αυτούς δεν πρόλαβαν να μεταβιβάσουν το βιος τους σε κάποια off-shore εταιρία στο εξωτερικό.
   Ύστερα από όλα τα παραπάνω ένα έχω να σας πω. Μην πιστεύετε ποτέ τους πολιτικούς και τα Μ.Μ.Ε. Ένας πολιτικός όσο αγνές προθέσεις και να έχει δεν πρόκειται να κάνει τίποτα και θα γίνει μέρος του συστήματος γιατί η εξουσία, το χρήμα και η αναγνωρισιμότητα είναι σκληρά ναρκωτικά. Τα Μ.Μ.Ε. και αυτά με τη σειρά τους εξυπηρετούν σκοπιμότητες και μπροστά στο κέρδος ισοπεδώνουν τα πάντα. Τον ανθρώπινο πόνο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ανθρώπινη υπόσταση. Καταφέραμε, μας καταφέρανε και τα κατάφεραν να ζούμε στη χωματερή της Ελλάδας όπου πνιγόμαστε από τα σκουπίδια και αντί να καθαρίσουμε τον τόπο λέμε και ευχαριστώ.

buzz it!