Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ADSENSE

Το μεσημεράκι καθώς επέστρεψα στο σπίτι από τη ζούγκλα της πόλης είπα να τσεκάρω τα emails που μου έχουν σταλθεί. Κάνω μια βιαστική περατζάδα από τα ιστολόγια μου και μπαίνω στο λογαριασμό μου και βλέπω καμιά εικοσαριά μηνύματα (όχι spam). Αρχίζω και διαβάζω...
   Μετά από μερικά λεπτά συνειδητοποιώ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ξαναπάω στα ιστολόγια μου και βλέπω ότι οι διαφημίσεις που έχω από το AdSense είναι εξαφανισμένες. Όλες! Επιστρέφω στο mailbox μου και βλέπω ένα μήνυμα από τον Γούγλη που έλεγε τα εξής:

Γεια σας ,
Πρόσφατα εξετάσαμε τα αρχεία μας και ανακαλύψαμε ότι ο λογαριασμός σας AdSense έχει θέσει σε σημαντικό κίνδυνο τους διαφημιστές AdWords. Αν αφήναμε τον λογαριασμό σας στο δίκτυο εκδοτών μας, μπορεί μελλοντικά να προκαλούσε οικονομικές ζημίες στους διαφημιζόμενους. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να απενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας.
Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι επρόκειτο για ένα απαραίτητο μέτρο για την προστασία των συμφερόντων των διαφημιζόμενων και των υπόλοιπων εκδοτών του AdSense. Κατανοούμε ότι αυτό μπορεί να σας ταλαιπωρήσει και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.
Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον λογαριασμό σας ή τα μέτρα που ελήφθησαν, μην απαντήσετε στο παρόν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 .
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ομάδα Google AdSense


    Ούτε μια προειδοποίηση ότι συνέβει κάτι. Κατευθείαν σφάξιμο στο γόνατο. Εν ολίγοις αν κάποιος έκανε τακτικά πολλά κλικ επειδή το προηγούμενο βράδυ δεν του έκατσε η γυναίκα του, η κυρά Γούγλαινα σε βγάζει off. Το αν φταις λίγη σημασία έχει. Για την ακρίβεια καθόλου. Είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη εταιρία έχει και σκοτεινά σημεία. Μην ξεχνάμε ότι για να λειτουργήσει στην Κίνα δέχτηκε τη λογοκρισία και την απόδοση των IP addresses στους Κινέζους. Βλέπετε η Κίνα είναι τεράστια αγορά και μπροστά στα λεφτά τίποτα δεν έχει σημασία για τη Google.
   Έστειλα μια φόρμα με τις ενστάσεις μου σε δυο γλώσσες. Βέβαια την ενεργοποίηση την κόβω από χλωμή έως πεθαμένη οπότε λέω να τους στείλω ένα καλό email.

   Αγαπητή κυρά Γούγλαινα,
Ως αμερικάνικη εταιρία δε σ' ενδιαφέρει τίποτα παρά το χρήμα. Μη με αποκαλέσεις ρατσιστή... εσύ είσαι αμερικάνα! Βρήκες ευκαιρία με ένα συνδυασμό υπηρεσιών να έχεις πελάτες που πληρώνουν αδρά χωρίς να κουνάς τον κώλο σου. Δουλεύουμε εμείς οι bloggers και όχι μόνο, ενώ εσύ παίρνεις από τις διαφημίσεις το κεχρί και μας δίνεις ότι περισσεύει από τα ψίχουλα. Σα μαλάκες καθόμαστε και δουλεύουμε για την πάρτη σου νομίζοντας ότι κάνουμε κάτι. Μας έκανες σκλάβους σου, δουλεύουμε ακατάπαυστα χρησιμοποιώντας, blogspot, feed burner, you tube, μηχανή αναζήτησης και άλλες υπηρεσίες σου και ανταμοιβή μηδέν, Με δικό μας κόπο φέρνουμε αναγνώστες - πελάτες και χάρη στην αναγνωσιμότητα έχεις πελάτες - διαφημιζόμενους.
   Αν θεωρείς πολλά τα 220 δολάρια που έβγαλα μέσα σε δύο χρόνια από τις διαφημίσεις σου και θεώρησες σωστό ότι πρέπει να με κόψεις για να κάνεις οικονομία τότε ένα έχω να σου πω: Πάρε τα δολάρια σου και βάλτα στο χοντρό αμερικάνικο κώλο σου (αμερικανιά ε;!) και ελπίζω να στουπώσει. Θες ποιο αμερικάνικα; FUCK OFF μωρή λούγκρα!
Θέλεις και στα ελληνικά; ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ! Ένα να θυμάσαι: Κανείς δεν είναι για πάντα. Θυμάσαι την τότε κραταιά Yahoo; Δες που είναι τώρα. Ρόδα είναι και γυρίζει και αν γυρίσει θα σου γυρισουν πολλοί την πλάτη. Σε περίπτωση που θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου πρέπει να συνδεθείς με τα π@π@ρι@ μου μέσω των παρακάτω συνδέσμων: http://www.myballs.com, http://www.mytesticles.com, http://www.suckdick.com.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                     hackaday

   Δεν έχω τίποτε άλλο να πω επ' αυτού. Και πολύ ασχολήθηκα. Τα είπα και ξεθύμανα.

buzz it!