Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

ΛΑΖΟΠΟΥΛΙΑΔΑ

Την Τρίτη άρχισε και πάλι η εκπομπή του Λαζόπουλου. Να εξηγούμαι από τώρα. Για 'μένα ο Λαζόπουλος δεν αντιπροσωπεύει το τέλειο. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Σίγουρα έχει ταλέντο αλλά πιστεύω ότι έχει και πολλά αρνητικά.
Το ξεκίνημα της εκπομπής του με αηδίασε. Ο άνθρωπος είναι τρομερά εμπαθής με τη Ντενίση. Όχι ότι το παίζω δικηγόρος της εν λόγω ηθοποιού αλλά να λέμε τα πράγματα με τ' όνομα τους. Άλλο σάτυρα και άλλο χλευασμός. Η Ντενίση δε θυμάμαι να είπε ποτέ κάτι εναντίον του Λαζόπουλου. Αυτός έτσι και ακούσει το όνομα της τον πιάνει αμόκ και βγάζει κακία μεγατόνων.
Σίγουρα ο Λάκης βγάζει γέλιο αλλά όλα έχουν κάποιο όριο. Σίγουρα ανήκω στη μειοψηφία που δεν τον έχει ανακυρήξει ως εκφραστή του μέσου πολίτη. Πάνω απ' όλα δεν το κάνει τζάμπα και βαρέθηκα να τον ακούω να καταφέρεται εναντίον των ισχυρών και από την άλλη να τον βλέπω σε φωτογραφία αγκαλιά με τον Κοντομηνά. Πέρσι το έπαιζε συμπαραστάτης της νεολαίας και κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων αλλά το καλοκαίρι έπεσε στα χέρια μου ένα περιοδικό (δε θυμάμαι ποιο) που τον έδειχνε σε μια εκδήλωση του Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ. Το συγκεκριμμένο Ι.Ι.Ε.Κ. λέγεται ότι είναι από τα πρώτα που θα πάρει άδεια λειτουργίας ιδιωτικού πανεπιστημίου.
Σιχάθηκα να τον ακούω να βρίζει όλα τα κόμματα και τις παρατάξεις πλην της αριστεράς και του Τσίπρα. Η αριστερά δεν κάνει λάθη; Για ποια αριστερά μιλάμε όταν ο Αλαβάνος είναι από τους πιο πλούσιους βουλευτές; Από που και ως που το νεαρό της ηλικίας του Τσίπρα θεωρείται προσόν;
Το ότι η πλειοψηφία των τηλεθεατών σφάζεται στην ποδιά του δεν σημαίνει ότι ο Λάκης έχει το αλάθητο. Δε γίνεται να νομίζεις ότι έχεις πάντα μόνο εσύ δίκαιο. Αυτό είναι αλαζονεία.
Το ξαναλέω. Ατάλαντος δεν είναι με τίποτα. Απλά πιστεύω ότι πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του και να βάλει φρένο σε κάποια πράγματα. Δε γίνεται στο όνομα της τέχνης και της σάτυρας να τα κάνει πουτάνα όλα. Και γιατί η σάτυρα να μην έχει όρια; Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα όρια της σάτυρας είναι εκεί που αυτή καταντάει χλευασμός.
θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω όλα αυτά τα νέα παιδιά που προσλαμβάνει τι μισθό τα δίνει και αν τα κολλάει ένσημα. Είμαι πολύ περίεργος γιατί το έχει αναφέρει ότι στηρίζει τη νέα γενιά και προσλαμβάνει μόνο πιτσιρικάδες. Ο δικός του ο μισθός πάντως είναι σίγουρα μεγάλος και δεν πάει στο κόμμα.
Εν ολίγοις: Σιχαίνομαι τη διπροσωπία.

buzz it!