Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Μήπως πάμε κατά διαόλου; Το σκάνδαλο που φέρει την επωνυμία Siemens καλά κρατεί. Φαγώθηκαν τρελλά χρήματα και αυτή η ιστορία ήδη βρίσκεται στην επικαιρότητα αρκετό καιρό και ακόμα δεν τιμωρήθηκε κανένας. Το σίγουρο είναι ένα: κανένας δεν πρόκειται να επιστρέψει τα φράγκα. Που θα πάει; Θα ξεχαστεί και αυτό με τον καιρό. Καλοκαιράκι είναι εξάλλου. Ποιος νοιάζεται για πράγματα που είναι ήδη γνωστά; Ο κοσμάκης έχει μπουχτίσει και θέλει να ξεφύγει λιγάκι. Να πάει διακοπές.
Και μια και μιλάμε για καλοκαίρι ας ελπίσουμε ότι δε θα έχουμε τις περσινές πυρκαγιές οι οποίες σε συνάρτηση με την ανικανότητα του κράτους και όλο τον σταρχιδισμό κόστισε ζωές και περιουσίες. Αντί να φυτρώνουν δέντρα, φυτρώνουν βίλες στα καμμένα δάση. Αυτός είναι ο προγραμματισμός για αναδάσωση.
Κάτι αναφέραμε και για διακοπές. Αλήθεια θα βρει ο κόσμος ελεύθερη παραλία για να κάνει το μπανάκι του; Όσο πάει και μεγαλώνει το πρόβλημα της ιδιωτικοποίησης των παραλιών με το έτσι θέλω. Σίγουρα υπάρχουνε μέτρα και γι' αυτό το πρόβλημα αλλά μέχρι να εφαρμοστούν θα είναι πολύ αργά.
Δεν πάμε καλά ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

buzz it!