Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ

Πάει και ο Λαζόπουλος. Τελευταία εκπομπή χθες. Από τη μια είναι καλό γιατί όλοι έχουν πάθει μια Λαζοπουλίαση και σαν πρόβατα συμφωνούν με ότι λέει ο Λάκης. Αναμφισβήτητα ο άνθρωπος έχει ταλέντο. Απλά έχει και το βήμα για να εκθέτει τις προσωπικές του απόψεις και τα προσωπικά του πιστεύω. Αριστερός με δεξιά τσέπη... Τεσπα! Είναι το His secret combination.
Προσωπικά είτε τον δω είτε όχι το ίδιο είναι (πάντα εκφράζω την προσωπική μου άποψη, να εξηγούμαστε). Παρατήρησα όμως ότι με ορισμένα άτομα έχει κάποια εμμονή να τους κακολογεί, π.χ. Ντενίση. Δεν είμαι οπαδός της συγκεκριμμένης ηθοποιού αλλά ξέρω ότι ποτέ δεν έχει πει κάτι εναντίον του Λάκη.
Θα ήθελα να ξέρω όλα τα νέα παιδιά που δουλεύουν για να βγει η εκπομπή αυτή τι μισθό παίρνουν. Τα τηρεί αυτά που λέει ο Λάκης ή τα λέει μόνο για τη μαρμίτα;
Δεν αμφισβητώ ότι πολλά που λέει αντιπροσωπεύουν τον συνηθισμένο, χαμηλόμισθο έλληνα. Γι' αυτό η τηλεθέαση που είχε το Τσαντίρι χτυπούσε κάθε εβδομάδα κόκκινα. Μήπως όμως αυτό ήταν η ανακάλυψη της συνταγής για να βγάζει το παντεσπάνι του ο Λαζόπουλος;
Το ξαναλέω: Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο και τον σέβομαι ως καλλιτέχνη. Διαφωνώ με κάποιες απόψεις του. Από τη μια βλέπουμε να προβάλλει το καλό ελληνικό τραγούδι (καλό όπως το θεωρεί ο Λάκης) και από την άλλη στις πρώτες θέσεις των θεατών ένα σωρό τραγουδιστές και τραγουδίστριες της σκυλάδικης σκηνής.
Τι να πει κανείς! Ένα είναι σίγουρο. Κάθε Τρίτη επιστροφή στην καθημερινότητα μας όπως και κάθε μέρα. Μην ανησυχείτε. Ο Λάκης δεν πρόκειται να πεινάσει. Αλίμονο σ' εμάς.
Να μην ξεχνάμε κάτι: Η τηλεόραση και πολύ περισσότερο τα ιδιωτικά κανάλια για τη μετάδοση μιας εκπομπής έχουνε γνώμονα την τηλεθέαση και το χρήμα που φέρνει αυτή άσχετα με το τι περιεχόμενο έχει. Όλα γίνονται για το χρήμα όπως και η μετάδοση των προβλημάτων του απλού κοσμάκη με μια μεγάλη δόση συμπόνοιας.

buzz it!