Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

Τέταρτη μέρα στη δουλειά σήμερα και όλα καλά. Γουστάρω τρελά! Βέβαια η προσαρμογή είχε και τα δύσκολα της. Πρέπει να συνηθίσω την οχτάωρη ορθοστασία αλλά πιστεύω αυτό είναι θέμα χρόνου. Το καλό είναι ότι ακούμε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ τον Αποστόλη και περνάει ευχάριστα η ώρα. Ποιον Αποστόλη; Βλέπε Ελληνοφρένεια. Κατά τ' άλλα όλα καλά. Super μπορώ να πω!
Στη δουλειά εφόσον ακούμε ραδιόφωνο αναγκαστικά ακούμε και δελτία ειδήσεων. Πραγματικά μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα με τον Επαναστατικό Αγώνα. Οι μεγαλύτερες τρομοκρατικές οργανώσεις γιατί είναι ακόμα στο απυρόβλητο; Ποιες; Η Ε.Ε., το Δ.Ν.Τ. και οι 300 της Ελληνική βουλής.
Ειδικά οι τελευταίοι τι σκατά θέλουν επιτέλους από εμάς; Τόσο κλέψιμο που μας έριξαν δε τους φτάνει; Τώρα φέρνουνε και τους συνεργάτες τους από τα εξωτερικά; Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι τα Μ.Μ.Ε., που είναι συνεργοί σε όλη αυτή τη γελοιότητα, δίνουν βάρος στον Επαναστατικό Αγώνα και σκοπίμως περνάνε στα ψιλά γράμματα αυτά που μας ενδιαφέρουν άμεσα με απώτερο σκοπό να μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να κοιμίζουνε τον κοσμάκη. Δυστυχώς το καταφέρνουνε μέχρι ένα σημείο.
Ειλικρινά χέστηκα αν έπιασαν μέλη του Επαναστατικού αγώνα ή όχι. Ίσως να ακούγεται κυνικό αυτό που λέω αλλά έτσι νιώθω. Όταν σκέφτομαι τα ζόρια που μας περιμένουνε και ότι θα έχουνε διάρκεια για πολλά χρόνια και όταν αυτά τα ζόρια θα μεταφράζονται σε ανεργία, φοροαυξήσεις, λιτότητα, σκλαβιά και δυσκολία επιβίωσης τι να μου κάνει η σύλληψη του Ε.Α.; Τι να το κάνω όταν όλα τα λαμόγια που είναι χιλιάδες είναι ατιμώρητα και βρίσκονται ακόμα έξω;
Ο αποπροσανατολισμός του κόσμου είναι το όπλο των λαμογιών για να κάνουν ανενόχλητοι τα ανδραγαθήματα τους. Κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτομαι το διάγγελμα του δικτάκτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου. Υπάρχει στο you tube. Τα λόγια του θα έλεγα ότι ακούγονται τώρα ως προφητικά. Ρε λες να είχε εν μέρη δίκιο ο τρελάρας;

buzz it!