Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Απεργία σήμερα ε; Καλά αν έκανα απεργία η απόλυση μου θα ήταν δεδομένη. Όπως του κάθε υπαλλήλου που δουλεύει στην ίδια εταιρία με 'μένα για να μην πω όπως της συντριπτικής πλειοψηφίας των ιδιωτικών υπαλλήλων. Τεσπα!
Γυρνώντας στο σπίτι ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω (προς μεγάλη μου ευχαρίστηση) ότι σήμερα δεν έχει κουτσομπολίστικες εκπομπές, ειδήσεις και άλλες παρόμοιες παπαριές. Τι καλά να είχε απεργία στην τηλεόραση κάθε μέρα. Χίλιες φορές να βλέπω παλιές ελληνικές ταινίες παρά διάσημους χωρισμένους να μαλλιοτραβιούνται, να ακούω για DVD που δε μ' ενδιαφέρει να δω, να βλέπω πλασματικές ειδήσεις, τη Ρούλα να παρακαλάει τον Αλβανό, life style εκπομπές με βλήματα να μας παρουσιάζουν τι καλά που περνούν οι πλούσιοι και διάσημοι και σε ποια πάρτυ παρεβρέθηκαν κλπ.
Τέτοιες μέρες πρέπει να τις κάνουμε πανεθνικές μέρες παρακολούθησης τηλεόρασης. Να το γιορτάζουμε βρε παιδί μου!
Σιχάθηκα να βλέπω κάθε μέρα τους ίδιους και τους ίδιους στο γυαλί. ΈΛΕΟΣ!!! Και να πει κανείς ότι έχουν να μας πούνε τίποτα σοβαρό ή έστω διαφορετικό πάει στο διάολο... Τις ίδιες πίπες λένε και ξαναλένε και ξαναλένε κ.ο.κ.
Την κάνω τώρα... Έχει ταινία με τον Λάμπρο Κωσταντάρα. ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Καλή μου διασκέδαση!

Υ.Γ.: Θα ήθελα να στείλω χαιρετίσματα σε ένα Άτομο που συνάντησα στην ελληνική blogoσφαιρα που είναι γαμώ τα παιδιά. Την COOLPLATANOS.

buzz it!