Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ

Μετά από αρκετές μέρες φιλοτιμήθηκα να σηκώσω ανάρτηση. Τεσπα! Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Μόνο σπαρίλα! Ως γνωστόν το καλοκαίρι είναι η εποχή της τεμπελιάς και του κωλοβαρέματος. Λίγες μέρες έμειναν για να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και είπα να τις εκμεταλευτώ.
Ωστόσο δέχομαι τόσα emails (εννοείται spam)που δεν άντεξα να σηκώσω σχετική ανάρτηση. Σχετική με τι; Να σας πω. Από τότε που έκλεισε το Τρωκτικό έχουν κάνει εμφάνιση διάφοροι κλώνοι που θέλουν να γίνουν τρωκτικά στη θέση του Τρωκτικού. Υιοθετούνε το ίδιο template και την ίδια διάταξη με ονόματα που παραπέμπουν στο γνωστό ιστολόγιο (Τρωκτικαράς, Τρο(μα)κτικό κλπ.).
Oh my God! που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Έμπνευση μηδέν. Κάποιοι προτιμούνε να πατάνε σε έτοιμες συνταγές και για την προώθηση των τραγικών αντιγραφών - ιστολογίων καταφεύγουν στο σπαμάρισμα. Ολέθριο λάθος. Το original Τρωκτικό δε σπαμάριζε. Με το σπαμάρισμα διώχνετε πελατεία (επισκέπτες). Και γιατί κάποιος να επισκευτεί κάτι που έχει ήδη λανσαριστεί και ξέρει τι παίζει;
Η συνταγή δεν αποδίδει πάντα, οπότε καθίστε τον κώλο σας κάτω και προσπαθήστε να κάνετε κάτι πρωτότυπο ή τουλάχιστον κάτι δικό σας που να έχει την προσωπική σας σφραγίδα και ας μην έχει χιλιάδες επισκέπτες σε καθημερινή βάση. Δε νομίζω να κάνετε κάτι τέτοιο γιατί χρειάζεται χρόνο και σκέψη. Ίσως και λιγάκι ιδρώτα. Πόσο σας λυπάμαι τραγικά, θλιβερά και γελοία wannabe τρωκτικά. Μια ζωή θα ζείτε παρασιτικά και θα τρέφεστε παρασιτικά.
Δε θα γράψω κάτι άλλο για τα μιάσματα που ψάχνουνε πάντα την έτοιμη λύση. Και τόσο που ασχολήθηκα μαζί τους αρκετό είναι. Πάμε για άλλα.

buzz it!