Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ POST

Βασικά δεν έχω να πω τίποτα σημαντικό σε αυτό το post απλά αν δεν αναρτήσω κάτι σε διάστημα μεγαλύτερο μιας μέρας κάτι με πιάνει. Είναι μια αίσθηση στέρησης. Τεσπα.
Η Δ.Ε.Η. ανακοίνωσε ότι μπορεί να αναγκαστεί να κάνει διακοπές ρεύματος για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Διακοπές στις ανατιμήσεις των τιμολογίων της δεν ξέρει να κάνει. Πάλι θα κλαίνε διάφοροι μαγαζάτορες τα ευπαθή προϊόντα τους που θα καταστραφούνε και δεν πρόκειται να τους αποζημιώσει κανείς και οι ηλικιωμένοι θα πάθουνε την πλάκα τους με τις τρελλές ζέστες που έρχονται. Αλλά ποιος νοιάζεται από αυτούς που θα έπρεπε να νοιάζονται; Στ' αρχίδια τους κοινώς. Η μαρμίτα να είναι καλά μωρέ!
Σταματάω να γκρινιάζω προς το παρόν γιατί είμαι αρκετά φορτισμένος. Σε λίγες μέρες αν κάποια πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει θα κράξω κάποιες εταιρίες και κάποιους εργοδότες που κοιτάνε να βγάλουνε και από τη μύγα ξύγκι. Δεν αφορά άμεσα εμένα αλλά ένα πολύ δικό μου άνθρωπο. Κοινώς θα τους πάρει ο διάολος όλους.
Κλείνω για να μη σας μαγαρίσω το Σαββατοκύριακο με τα μπενιλίκια μου. Καλά να περνάτε όπου και αν πάτε, όπου και αν είστε.

buzz it!