Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ


Αυτό το post ήθελα να το ανεβάσω χθες αλλά είμουν ψόφιος από την κούραση. Γιατί; Θα σας πω αμέσως.
Χθες είχε διακοπή ρεύματος στη δουλειά για σχεδόν τρεις ώρες λόγω της απεργίας των εργαζομένων της Δ.Ε.Η. (Δεν Έχουμε Ηλεκτρισμό). Για να τελειώσω τη δουλειά έπρεπε να περιμένω να έρθει το ρεύμα μαζί με τους συναδέλφους μου. Αποτέλεσμα; Σχόλασα εξίμισι. Έπιασα δουλειά στης έξι το πρωί.
Σήμερα μια από τα ίδια. Σχόλασα στης εφτά. Μιλάμε για τρελλά γούστα. Και όλα αυτά γιατί κάποιοι όταν καυλώνουν κατεβάζουν τους διακόπτες και στ' αρχίδια τους όλα.
Καλά μαντέψατε. Άρχισα να φορτώνω! Εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα. Δε με νοιάζουν τα αιτήματα τους. Αυτοί είναι μόνιμοι, παίρνουν καλά φράγκα και όταν δουλεύουν ... δουλεύουν τον κόσμο. Από τη στιγμή που πληρώνω λογαριασμούς και δεν τους χρωστάω οφείλουν να μου παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Το λένε και οι λέξεις. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Γι' αυτό υπάρχουν. Για να εξυπηρετούν τους πολίτες.
Φυσικά στον επόμενο λογαριασμό δε θα κοπεί ένα ευρώ (έτσι... συμβολικά) για το ρεύμα που δεν κατανάλωσα επειδή αυτοί απεργούνε.
Υπάρχουν άνθρωποι που καταστρέφονται από τις μαλακίες των υπαλλήλων της Δ.Ε.Η. Εστιατόρια, κρεοπωλεία, ανθοπωλεία και ότι άλλο που δε μου έρχεται στο μυαλό αυτήν την ώρα που χρειάζεται ψύξη και επομένως ηλεκτρικό ρεύμα γιατί έχει ευπαθή προϊόντα την έχουνε πατήσει. Θα αποζημιώσει κανένας τους ιδιοκτήτες τους; ΠΑΠΑΡΙΑ!
Οι κλειστοφοβικοί που βρέθηκαν εγκλεισμένοι στα ασανσέρ των πολυκατοικιών και έπαθαν γερό ταράκουλο σε τι φταίνε; Οι άρρωστοι που έχουν ιατρικά μηχανήματα στα σπίτια τους γιατί να περνάνε τέτοια δοκιμασία;
Προσωπικά πιστεύω ότι το κατέβασμα των διακοπτών θα έπρεπε να θεωρείται παράνομο. Όποιος υπάλληλος κάνει τέτοια μαλακία να πάρει πόδι. Υπάρχουν χιλιάδες (για να μην πω εκατομύρια) που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του. Ουδείς αναντικατάστατος!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΓΑΜΗΣΕΙ! ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!!!

buzz it!