Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΚΑΨΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ

Όταν πρωτοξεκίνησα αυτό το blog η αλήθεια είναι ότι οι αναρτήσεις μου περιείχαν πολλά "κοσμητικά επίθετα". Όχι επίτηδες, απλά έτσι μου έβγαινε γιατί και στην καθημερινότητα μου ο προφορικός μου λόγος είναι εμπλουτισμένος σε πολύ μεγάλο ποσοστό με αθυροστομίες και βρισιές. Στην πορεία του blog είπα λίγο να προσπαθήσω να μη βρίζω τόσο πολύ. Όχι να σταματήσω να βρίζω (αυτό είναι αδύνατον), απλά να ελαττώσω τη μεγάλη χρήση του υβρεολογίου για διάφορους λόγους. Μα έλα που όταν βλέπεις, ακούς και διαβάζεις διάφορα κουφά δε μπορείς να κρατηθείς. Μια φορά την παλεύεις, δεύτερη με δυσκολία μεν αλλά πάλι τα καταφέρνεις, μετά όμως το κακό συνεχίζεται και μεγαλώνει. Και να θέλει ο άνθρωπος ν' αγιάσει δεν μπορεί με τις μαλακίες που γίνονται σ' αυτή τη χώρα. Του πούστη πια!!! Για τι ακριβώς μιλάω;
Πριν μερικές μέρες είδα στην ελληνική TV αυτό το μπάζο τη Θώδη να λέει ότι θεραπεύει τον καρκίνο και βλέπει οράματα και είναι απεσταλμένη από το Θεό. Μπεεεεεεε μωρή! Κάποιος να μαζέψει την κουλή γιατί το παραγάμησε. Από τραγουδίστρια - πανηγυρτζού μας βγήκε Λουκά Νο2. Η πολλή δημοσιότητα της έκαψε τον ανύπαρκτο εγκέφαλο. Και μη μου πει κανείς για ζάπινγκ και μαλακίες γιατί αυτό μέχρι ένα σημείο είναι λύση. Μετά γινόμαστε με αυτόν τον τρόπο συνεργοί στο τσίρκο με τα βλήτα. Τα ερτζιανά (συχνότητες τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών) είναι κρατική περιουσία και νοικιάζονται από τα κανάλια. Λίγο θέλω ακόμη να πιστεύω ότι ώρες - ώρες χρειάζεται μια επιτροπή λογοκρισίας (φτου φτου φτου) για τον κάθε βλαμμένο ή βλαμμένη που αμολάει τις πίπες του χωρίς να σκέφτεται.
Άλλος λόγος για να βρίσω; Η κυβέρνηση. Αλήθεια υπάρχει κυβέρνηση στην Ελλάδα; Όλοι οι ανίκανοι χαραμοφάηδες και κλέφτες όπως και ο μπούλης (Καραμανλής) αυνανίζονται ολοένα και πιο πολύ. Μόνο μέτρα κατά της κρίσης και της ακρίβειας βγάζουν. Καραπουτσαριό δηλαδή, γιατί από αποτελέσματα πάμε από το κακό στο χειρότερο. Ο πρωθυπουργός δεν έχει τους δίδυμους γεννετικούς αδένες, κοινώς τ' αρχίδια, για να κάνει κουμάντο στην παράταξη του. Εντελώς ανίκανος.
Το STAR μας βάζει δελτίο καιρού με την Πετρούλα. Εμένα πάλι πιο πολύ για εκπομπή που στόχος της είναι η διάδοση της πουτανιάς. Στο καπάκι έρχεται και η πληρωμένη απάντηση του ΑΝΤ1 με το αντικαυλωτικό δελτίο καιρού του καναλιού. Ο μετεωρολόγος νομίζει ότι απαγγέλει ποίηση. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ! Πες τον καιρό απλά και τελείωνε.
Όσο περνάει ο καιρός τόσο μας τα πρήζουν και με τη Eurovision. Ξεκολλήστε ρε ηλίθιοι. Εδώ ο κόσμος χάνεται και 'σεις τον παίζετε ασταμάτητα. Τι φόρεσε ο Σάκης, τι έφαγε ο Σάκης, πως έχεσε ο Σάκης κ.ο.κ.
Ο μόδιστρος Γαλάτης κάνει ότι μαλακία μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους για να βγει στο γυαλί. Ειλικρινά απορώ με αυτό το νούμερο. Μάλλον απορώ με όλα τα νούμερα που πολλά απ' αυτά έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα προ πολλού. Με τι IQ ρε γαμώτο;
Τις τελευταίες μέρες έκανε την επανεμφάνιση του ένα εξαφανισμένο, για κάποιο χρονικό διάστημα, είδος θηλαστικού. Η Ντούβλη μέσω φωτογράφισης στο Playboy. Μιλάμε έπεσε τρελλό photoshop. Τον άλλο μήνα φωτογραφίστε και την όρκα Free Willy.
Η Μπεζαντάκου δήλωνε ότι τα είπε με τον Μαχαιρίτσα σε μια πτήση ενώ ο κακομοίρης λέει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Προφανώς το βούρλο (Μπεζαντάκου) βρήκε τρόπο να ξαναεπιπλεύσει με τους υπόλοιπους φελλούς.
Ένα είναι σίγουρο. Σ' αυτή τη χώρα το κάψαμε για τα καλά το ακατοίκητο. Με όλα αυτά βρίζεις ή δε βρίζεις; Και ανέφερα ελλάχιστα. Αν είχα αναφέρει όλες τις πίπες που ακούστηκαν από διάφορους θα έγραφα τουλάχιστο για δέκα ώρες ανάρτηση.
Τα είπα και ξεθύμανα και αν παρεξηγήθηκε κάποιος χέστηκα. Άι σιχτίρ!

buzz it!