Κυριακή 25 Μαΐου 2008

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου τα πάντα γίνονται ακριβότερα και οι μισθοί μένουνε στάσιμοι. Ο κόσμος ψάχνει για λύση αλλά δε γίνεται τίποτα. Σίγουρα όλοι εμείς που υποφέρουμε από την ακρίβεια, η οποία είναι μάστιγα στη χώρα μας, είμαστε πολλοί περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν ανάγκη (τους φραγκάτους δηλαδή). Το σύστημα μας θέλει να ζούμε στα όρια της ανέχειας και πολλές φορές κάτω από αυτά. Λύση μπορεί να υπάρξει μόνο με συλλογική προσπάθεια και αυτό το δείχνει και η ιστορία. Κάθε ατομική προσπάθεια είναι καταδικασμένη.
Πριν μερικές μέρες με ενημέρωσε ο Δον Κιχώτης με ένα σχόλιο του ότι έγινε πρόταση από μερικούς bloggers να γίνει μποϋκοτάζ από της 9 μέχρι της 11 του Ιούνη στην αγορά γάλακτος ως αντίδραση στην ανεξέλεγκτη ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα μας, κάτι που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Εγώ θα πρότεινα να γίνει μποϋκοτάζ σε όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτια, τυριά, παγωτά κλπ.).
Σίγουρα με αυτό το μποϋκοτάζ δε θα έρθουνε καλύτερες μέρες αλλά είναι μια αρχή. Πρέπει να λάβουνε το μύνημα οι άρχοντες της χώρας ότι ο απλός κοσμάκης είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Συμφωνείτε;

buzz it!