Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

THE REAL HOUSEWIVES MY ASS

Έκατσα σήμερα και είδα λίγο την ελληνική version του The real housewives. Μιλάμε για πολύ αμερικανιά. Οι πρωταγωνίστριες είναι πολύ fake. Γιατί χρησιμοποιώ αγγλικές λέξεις; Μα για να μιλήσω στη γλώσσα τους.
What the fuck? Έχουν και αυτές προβλήματα; Μήπως να τις λυπηθούμε κιόλας; Το όλο concept είναι ένα πολύ κακό copy του αυθεντικού αμερικάνικου reality. Ειδικά στο θέμα προβολής των παιδιών στην TV είμαι εντελώς αντίθετος.
Βλέπουμε έξι γυναίκες που διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους και τα προβλήματα τους είναι το που θα βγούνε έξω, που θα πάνε εκδρομή, πόσα λεφτά θα σπαταλήσουνε για να κορεστεί η ακόρεστη ματαιοδοξία τους, σε ποια fashion shows θα πάνε, τα botox, τα σιλικονούχα βυζιά, οι πλαστικές επεμβάσεις, βλέπουμε ψεύτικους καυγάδες που δεν πείθουν και μόνο το ρόλο της νοικοκυράς δεν υποδύονται. Oh my God!
Τι να πούνε οι αληθινές νοικοκυρές; Αυτή η παπαριά... sorry... το show δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα που βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων. Ακριβά αυτοκίνητα, ακριβά γούστα, ακριβά σπίτια, ακριβές δραστηριότητες είναι η καθημερινότητα τους. Είναι σα να μας βρίζουν και σα να μας κοροϊδεύουν μπροστά μας.
Να τα έχουν τα λεφτά τους και να τα χαίρονται, αλλά και λίγο σεβασμός στην πλειοψηφία των ελλήνων που υποφέρουν δε βλάπτει. Λίγο respect for fuck sake! Δε χρειάζεται να προκαλούνε. Τουλάχιστον εγώ θίγομαι όταν βλέπω πως σκορπάνε τα money τη στιγμή που είμαι άνεργος και δε μπορώ να πληρώσω τους πάγιους μηνιαίους λογαριασμούς μου και μαζεύονται σε μια στοίβα.
Από την TV μας δείχνουν ωραίες περιοχές της Αθήνας, φοίνικες, θάλασσα, ακριβές boutique, spa etc. Γιατί δε δείχνουν τι γίνεται στα γκέτο και στο κέντρο της Αθήνας; Τολμάνε να πάνε κατά 'κει; I don 't think so!
Και οι δουλειές που κάνουν; Πώς γίνεται και μόνο τέτοια άτομα έχουν τέτοιες γκλαμουράτες δουλειές με πολλά φράγκα; Αν έχουν κότσια ας πάνε να δουλέψουν σε καμία βιομηχανία, σε κανένα super market, με υπερωρίες, με καθυστερημένο μισθό πείνας, χωρίς ασφάλεια. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζονται huge balls. Μήπως αυτό το reality show πρέπει να μεταδίδεται μόνο στο Κολωνάκι και μερικές περιοχές ακόμα όπου οι κάτοικοι επειδή δεν έχουν ουσιαστικά προβλήματα προσπαθούνε να δημιουργήσουν για να σπάσουν την ανοία τους;
Τους διαλόγους τους ακούσατε; Μισά ελληνικά και μισά αγγλικά με αμερικάνικο αccent στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη μόνο αμερικάνικα. Shit man! Why? Έχετε την εντύπωση ότι το lifestyle που προωθείτε είναι αυτό που θέλουν οι έλληνες; Μήπως νομίζετε ότι ζείτε στο L.A., στο Miami ή στο New York; C'mon, get real!
Στο σημερινό επεισόδιο η wannabe TV star and celebrity από το Survivor (δε λέω το όνομα της γιατί δε θέλω να τη διαφημίσω χωρίς cash) ήταν στο Πήλιο με την παρέα της και πήγαν στα μπουζούκια. Είπε κάτι για την επαρχία που μου διαφεύγει αλλά δε μ' άρεσε γιατί ήταν υποτιμητικό. Συγνώμη αλλά όσοι δεν είναι από το Canada ή το Athens είμαστε β' διαλογής πολίτες; Τι πρόβλημα έχεις με την επαρχία;
Σε όλους αυτούς που παριστάνουν τους κάποιους έχω να πω shut the fuck up!
Ειλικρινά αυτό το reality show είναι από τα πιο bullshit που υπάρχουν. Το Ε.Σ.Ρ. δε θα έπρεπε να ρίξει μερικές καμπάνες; Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν η μόνη του δουλειά είναι η εφαρμογή της λογοκρισίας εκεί που δεν πρέπει και άλλα τέτοια shits.
Απορώ πως κάποιοι αντέχουν και κοιμούνται χωρίς ενοχές ενώ είναι χωμένη στα deep shit. Ο υλισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αλληλεγγύη μηδέν. Ευθιξία ανύπαρκτη. Holy crap δηλαδή ρε motherfuckers!
Άλλη μια κενή εκπομπή που προσφέρει το απόλυτο τίποτα και μη μου πει κανείς ότι υπάρχει και το zapping. Πάνω σ' αυτό πάτησαν όλα τα μπουρδελοκάναλα, γέμισαν το greek tv με σκουπιδαριό και assholes και οι εκπομπές που αξίζουν είναι απειροελάχιστες. OK? Και να μην ξεχνάμε ότι οι συχνότητες απ' όπου εκπέμπουν οι ραδιοφωνικοί και οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι κρατική περιουσία. Απλά τις νοικιάζουν. Right?
Αν σας άρεσε αυτό το greeklish κείμενο δείτε τη συγκεκριμένη εκπομπή αλλά με αυτήν τη κίνηση το τηλεσκουπιδαριό θα ζει και θα βασιλεύει!

buzz it!