Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Print this post

OFF LINE ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Μου δώθηκε η ευκαιρία να κατέβω στην Αθήνα για τέσσερις μέρες την περασμένη εβδομάδα και εννοείται ότι πήγα. Το κύριο μου μέλημα ήταν να γνωρίσω όσο πιο πολλούς bloggers συναναστρέφομαι ιντερνετικά. Και τα κατάφερα μέχρι ένα σημείο. Έπεσαν τα σύρματα και βρεθήκαμε σ' έναν όμορφο χώρο στο Θησείο.
Παραυρέθηκαν η Fotini, ο Don Psychote, η Suzana, o Nispell, η Coolplatanos και η αφεντιά μου. Αυτοί είμασταν από bloggers αλλά στην παρέα ήταν και κάποιοι που δε ασχολούνται με το άθλημα (άλλοι φίλοι και σύντροφοι των παρευρισκόμενων bloggers). Περίμενα να είμασταν περισσότεροι. Ποιο συγκεκριμμένα δεν παραυρέθηκαν η Palou, η Nellinezi, η Melissa, η Balabalabambaluna, ο Matsolas, η 1900toso. Κάποιες υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν στα παιδιά να παρευρεθούν. Ελπίζω να μου δωθεί η ευκαιρία και να τους γνωρίσω και αυτούς από κοντά σύντομα.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κοινωνικής δυκτίωσης. Όταν η γνωριμίες δεν παραμένουν σε ένα on line επίπεδο αλλά συνεχίζονται και στην έξω ζωή. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ που ανταποκρίθηκαν και παράτησαν τις δουλειές τους για να με τιμήσουν με την παρουσία σους. Όλοι τους είναι καταπληκτικά παιδιά. Ο Nispell είναι η προσωποποίηση της αισιοδοξίας, έχει καταπληκτικό χιούμορ και πάντα έχει να πει μια καλή κουβέντα για τον καθένα, η Suzana ανερχόμενο συγγραφικό ταλέντο (να το θυμάστε αυτό), ο Don Psychote φοβερός τυπάς και γνώστης των multimedia, η Fotini ήταν η οργανώτρια της όλης συνάντησης και πολύ πρόσχαρος άνθρωπος, η Coolplatanos γεμάτη ενέργεια, επικοινωνιακή και φιλικότατη όσο δε μπορεί να φανταστεί κανείς.
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ παίδες για όλα.

buzz it!

19 σχόλια:

  1. σκοπος ειναι να μην μενουμε στις online φιλιες μονο.........ετσι δεν ειναι χακ;την καλησπερα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Περασμενη,Εβδομαδα,επι'τελους Γνωρισα ΚΙ'Εγω,το Φιλο 'Χακ'Δημητριον&κυρια'Χακ'Μαρια'ν,'Τον 'Θρυλο των'Σερων'και Οχι Μονον,Ελπιζω να Να ξΑΝΑ'ΕΡΘΟΥΝ,ΝΑ
    ΝΑ πΟΥΜΕ Δυο Κουβεντες Παραπανω,Περα απο η Σειρα μας'να Ερθουμε σε'Σας,Ελπιζω να Βρεθουμε Συντομα Πολλα Φιλια Μαρια'ν'Χακ,με την Ολη την Αγαπη'μας'μου..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ekath Σαφώς
    @nispell Το ότι θα τα ξαναπούμε είναι σίγουρο. Απλά είναι θέμα χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @οι άθλιοι Βρε βρε σαν τα χιόνια. Που είσαι βρε Γιάννο; Θαλασσόλυκος έγινες. Σε ζηλεύω. Ψηφιακή γιάφκα λες ε; Δεν το σκέφτηκα. Ωραίο μου ακούγεται. Τις καλησπέρες μου και στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμένα δεν μου είπατε τίποτα βρέ παλιόπαιδα ..ή δεν το άκουσα ..χάθηκε ενα εμαίλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @anemos5 Επί μέρες το συζητούσαμε στο sync live. Μην αγχώνεσαι, θα μας δωθούνε και άλλες ευκαιρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ είσαι πρώτα από όλους φιλικότατος! Να είσαι καλά και εσύ και η γλυκύτατη σύντροφός σου! Πολύ χάρηκα που σας γνώρισα από κοντά! Άντε σειρά μας τώρα να ανέβουμε κατά πάνω, αλλά άμα δεν τα καταφέρουμε σύντομα, μη διστάσετε ξανά να κατέβαιτε. Οκ; Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @coolplatanos Με το που παίρνετε την απόφαση για ν' ανηφορήσετε κατά 'δώθε απλά στείλτε ένα μύνημα. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Ευκαιρία να ξεκολλήσετε και λίγο από την Αθήνα. Και η επαρχία έχει τα καλά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εμείς περάσαμε πολύ όμορφα και σας ευχαριστούμε Δημήτρη και Μαρία για την παρέα. Όταν γνωρίζεις από κοντά bloggers που τους διαβάζεις καθημερινά νιώθεις σα να τους ξέρεις από χρόνια. Μακάρι να είχαμε περισσότερο χρόνο, δυστυχώς η περίσταση δεν ήταν η καλύτερη για ΄μένα... Ελπίζω να σας ξαναδούμε σύντομα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @suzana Ένα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται να χαθούμε. Ελπίζω με το περιστατικό που αναφέρεις όλα να πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχ! Τι κρίμα που δεν τα κατάφερα να είμαι εκεί... Ελπίζω και πιστεύω να μας δοθούν ευκαιρίες στο μελλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @λούση Να είσαι σίγουρη γι' αυτό. Δε χανόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι μου θύμησες τώρα !!!!!
    Πάνε κοντά 15 χρόνια … Τότε είχαν τη τιμητική τους τα messageboards.
    Ήμασταν μια παρέα που συναντιόμαστε καθημερινά και γράφαμε, ανταλλάσαμε απόψεις, διαφωνούσαμε, μονολογούσαμε … θυμάμαι τα nicknames … BluDream, Έως, Σοφία, Vasia, Angela, Νύχτα, RED … πέρασε καιρός μέχρι να ρίξει κάποιος την ιδέα … «Ρε σεις δεν τα λέμε και από κοντά !!» … κι έγινε … δώσαμε ραντεβού σ’ ένα μπαράκι με jazz μουσική κάπου στην Αθήνα και για πρώτη φορά γνωριστήκαμε από κοντά.
    Μετά από χρόνια ήξερα πλέον ότι … η λεγόμενη εικονική πραγματικότητα κάποιες φορές είναι πιο πραγματική από την καθημερινότητα του καθενός μας.
    Έχει μείνει στο μυαλό μου αυτή η στιγμή της συνάντησης σαν κάτι μαγικό.

    Να σαι καλά που μου το θύμησες :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε 'συ... ο grbase. Καλώς το φιλαράκι μας... Τι έγινε θαλασσόλυκε; Πιάσαμε λιμάνι; Καλό χειμώνα να έχουμε. Όντως αυτές οι συναντήσεις είναι κάτι μαγικό. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Την επόμενη φορά που θα βρεθούμε κανόνισε να δώσεις και 'συ το παρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. α μωρέ hackaday..τί κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω..πρώτη φορά απουσίασα από κανονισμένη συνάντηση...είχα πεί θα έρθω (τόσο πολύ το ήθελα) αλλά ξέχασα μία υποχρέωση που δεν έπαιρνε ακύρωση με τίποτα....πάντως σας σκεφτόμουνα και χάρηκα πολύ που βρέθηκες με τα άλλα synco-φιλαράκια. Next time λοιπόν...όλα καλά και πάντα με πολλά posts που μας κρατάνε ζωντανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @melissa Σίγουρα θα ξανακατέβω σε syncoσυνάντηση αλλά να κανονίσουμε και τίποτα για Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χεχεχε σου είχα πει ότι το συνθημα της συνάντησης ήταν: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΑΚ!!!ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!!!! χαχαχα σα σύνθημα σε πρόσκοπους ήταν! όσοι μπόρεσαν έσπευσαν! περάσαμε όμορφα δημητρό-μέντορα και...αυτό ήταν μόνο η αρχή!!! μάκια κ στους δυο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @fotini Ελπίζω την επόμενη φορά να μην έχουμε τόσες πολλές απουσίες. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;