Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2007

Print this post

"ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2007"

30 - 12 - 2007 προπαραμονή πρωτοχρονιάς.
Επιτέλους το 2007 (κωλοχρονιά) φεύγει. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! Αυτά που μας άφησε; Μισή Ελλάδα καμμένη, μπόλικες απεργείες και διαδηλώσεις χωρίς αποτελέσματα, υπερπληθώρα τηλεοπτικού σκουπιδαριού, σκάνδαλα (ροζ και μη), εκλογές που το αποτέλεσμα τους δεν έχει να προσφέρει τίποτα, έναν καραγκιόζη που σέρνει στα δικάστήρια ένα blogger ο οποίος δε φταίει σε τίποτα, αυξήσεις στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η., αυξήσεις πείνας στους μισθούς της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων, ανοιχτό πρόβλημα με ασφαλιστικό, τη συνέχεια του πολέμου στο Ιράκ, τη δολοφονία της Μπούτο στο Πακιστάν, το πρόβλημα με το περιβάλλον ολοένα και μεγαλώνει,παιδεία χωρίς παιδεία και στον επίλογο της χρονιάς έσκασε ο Ζαχόπουλος σαν καρπούζι... συγνώμη... σαν βόμβα με το (είναι ροζ;) σκάνδαλο όπου μια γυναίκα θα πληρώσει όλη τη νύφη γιατί πάλι φαγώθηκαν ένα σωρό φράγκα και η παράδοση απαιτεί ένα εξιλαστήριο θύμα.
Γέρε χρόνε φύγε τώρα... στον αγύριστο να πας... ήρθε ο νέος με τα δώρα... τις αυξήσεις τα τσιβιά...
Βέβαια τα στραβά του 2007 δεν είναι μόνο αυτά που προανέφερα αλλά πολλά περισσότερα. Αν κάτσω να τα απαριθμήσω όλα ένα - ένα θα διαβάζετε το post μου μέχρι.... του χρόνου!
Βέβαια για να μη νομίζετε ότι είμαι τόσο απαισιόδοξος (ή ΕΜΟ) έγιναν και μερικά καλά. Το κυριότερο; Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου πέρασε πανηγυρικά πρώτη στα τελικά του ευρωπαϊκού κυπέλλου του 2008 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.
Ο απολογισμός συνεχίζεται γιατί ζούμε στη χώρα των θαυμάτων και κάτι συνταρακτικό μπορεί να συμβεί ακόμα και μερικά λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου.
Επιτρέψτε μου να είμαι αρκετά επιφυλακτικός και απαισιόδοξος και για το 2008. Θα είναι και δίσεκτο.

Υ.Γ.: Το δωράκι που κάνω σε όλους τους bloggers το λάβατε; Αν όχι κάντε κλικ στο:
http://hackaday-thema.blogspot.com/2007_12_17_archive.html

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;