Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Print this post

ΡΑΔΙOΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς ήταν τυχεροί σήμερα το πρωί. Γιατί το λέω αυτό; Στο ραδιόφωνο του FLASH 96 είχε μια εκπομπή που είχε ως θέμα τα blogs από της 11:00 - 12:00 το πρωί. Πάρα πολύ καλή η εκπομπή. Είχε συνέντευξη την coolplatanos. Μια χαρά τα είπε η κοπέλλα. Απλά ως γνήσιος γκαντέμης ξύπνησα αργά με αποτέλεσμα να χάσω τα πρώτα 25 λεπτά της συνέντευξης.
Έφαγα μια φρίκη, βέβαια, επειδή σε μια συνέντευξη ένας νομικός είπε ότι θα έπρεπε να γίνεται έλεγχος στη blogoσφαιρα. Ο ίδιος νομικός αναφέρθηκε και στο παρατράγουδο του blogme. Από τα λεγόμενα του κατάλαβα ότι δεν ήταν αρκετά ενημερωμένος με το συγκεκριμμένο θέμα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πει μερικά κουλά και αυτό θα είχε ως συνέπεια την παραπληροφόρηση των ακροατών. Ευτυχώς η coolplatanos είπε πως έχουν τα πράγματα και έτσι αποκαταστάθηκε η τάξη. Τεσπά! Κανείς δεν είναι τέλειος.
Η συνεντευξιαζόμενη blogger (coolplatanos) ήταν μέσα στο θέμα και φαίνεται ότι ξέρει αρκετά καλά τι γίνεται στην ελληνική blogoσφαιρα. Της εύχομαι και εις ανώτερα (άντε και στο Larry King).
Προσωπικά θα ήθελα περισσότερες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές αφιερωμένες στα blogs. Θα ήθελα και τα περιοδικά πληροφορικής να δημιουργήσουν ενότητες με θέμα τα blogs. Προς το παρόν ελπίζω!

buzz it!

2 σχόλια:

  1. Ελπιζω συντομα να ανεβει η συνεντευξη ωστε να την ακουσουμε και εμεις που δεν προλαβαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ αυτό περιμένω γιατί δεν την άκουσα από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;